Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Weer 12 mensen met een IQ van een tosti-ijzer

13 mensen met een negatieve IQ
Beeld: Kakhiel

Ooit het gevoel gehad dat je de slimste persoon in de kamer bent? Nou, stel je voor dat je in een kamer zit waar het gemiddelde IQ lager ligt dan de temperatuur van een goed gekoelde frisdrank. Ja, dat niveau van “oeps”. 

Hoe laag Kun je gaan?

Het concept van een negatief IQ is natuurlijk net zo realistisch als een eenhoorn die belastingformulieren invult. Maar sommige acties van mensen laten ons echt even achter onze oren krabben. Is er een limiet? Blijkbaar niet! Elk jaar lijken deze kandidaten weer nieuwe manieren te vinden om ons te verbazen met hun gebrek aan logica. Het is bijna alsof ze meedingen naar een prijs in de ‘Olympische Spelen van Onlogica‘.

De wetenschap achter het ‘negatieve IQ’

Voor de duidelijkheid, een negatief IQ bestaat niet echt in wetenschappelijke termen. Maar soms lijken sommige acties zo ondoordacht dat je zou zweren dat het waar moet zijn. IQ test misschien cognitieve vaardigheden, maar gezond verstand? Dat is een heel ander verhaal. Het lijkt erop dat sommigen dat stationnetje ergens gemist hebben.

Iedereen heeft weleens een off day

Ja, het is makkelijk om te lachen om de ongelukkige misstappen van anderen. Maar laten we niet vergeten, iedereen heeft wel eens een off day. Misschien is de ware wijsheid niet je nooit vergissen, maar kunnen lachen om jezelf wanneer je dat onvermijdelijk doet. Dus daar heb je het, een lichte duik in de wereld van mensen die het concept ‘IQ’ opnieuw definiëren. Onthoud: het volgende keer dat je iets ongelooflijk doms doet, ben je misschien gewoon bezig met het leggen van de basis voor een geweldig verhaal. En wie weet, misschien verdien je wel een ereplek in de annalen van de ‘Negatieve IQ Hall of Fame’.

Check hieronder dan 12 mensen met een negatieve IQ:

1

22 mensen met een negatieve IQ 1

2

22 mensen met een negatieve IQ 2

3

22 mensen met een negatieve IQ 3

4

22 mensen met een negatieve IQ 4

5

22 mensen met een negatieve IQ 5

6

negatieve IQ

7

22 mensen met een negatieve IQ 7

8

Negatieve IQ

9

22 mensen met een negatieve IQ 9

10

22 mensen met een negatieve IQ 10

11

22 mensen met een negatieve IQ 11

12

22 mensen met een negatieve IQ 13

Domste dingen die mensen zeggen:

Check ook:

You May Also Like