Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

10 grappigste foto’s die de vriendjes stuurde naar hun schatje

Iemand aan het lachen kunnen krijgen met je grappen is niet alleen een geweldige manier om uit de problemen te komen als je per ongeluk de afwas vergeet, maar dat hebben wij niet gezegd. Vandaag gaan we door met het verzamelen van leuke dingen die partners hebben gedaan om elkaar aan het lachen te maken.

De 10 leukste afbeeldingen

Scroll naar beneden voor de beste foto’s en je weet wat we altijd zeggen: Niet vergeten om aantekeningen te maken! Zien we je binnenkort ook zo een foto maken? Haha. Check hieronder waarover we het hebben.

1.Vrouw heeft de gewoonte om mijn hand vast te houden als ze slaapt. Ik draaide me om naar het andere eind van het bed, zodat ik anime op mijn telefoon kan kijken en haar niet wakker kan maken. Dit is wat er gebeurde

2.Tien jaar huwelijk en mijn man houdt het nog steeds interessant. Niet alleen maakt hij onze lunch elke avond na het werk, maar hij voegt ook kunst toe

3. Ik heb een verrassing achtergelaten voor mijn vrouw en dochter om te vinden wanneer ze thuiskomen

4. Mijn vrouw brak haar enkel op 3 plaatsen tijdens het spelen van Pickleball, dus besloot ik dienovereenkomstig te versieren

5. Dit T-shirt maakte me kapot omdat mijn man echt jaloers was op de manier waarop ik een van mijn mannelijke personages beschreef

6. Ik denk dat mijn man vanmorgen moe was, want dat is hondenvoer en geen koffiebonen

7. Mijn vriend heeft voor onze Kitty Boy een hoedje van aluminiumfolie gemaakt

8. Ik heb een Miyazaki-roetbal gemaakt van het haar van mijn vrouw dat overal valt

9. Een liefdesbriefje van mijn man

10. Mijn vrouw heeft de neiging om haar haar bij elkaar te rapen en het in de douche aan de muur te plakken, zodat het niet in de afvoer verdwijnt. Dus ik had vandaag een beetje plezier en heb het ingelijst

Check ook: 12X STELLEN DIE NAAR TURKIJE GINGEN OM EEN KOPPEL-FOTOSHOOT TE DOEN

Bron & beeld: boredpanda

You May Also Like