Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Zwarte Cross: vriendinnengroep filmt zich tijdens eerste en laatste biertje

eerste laatste biertje

Ach, het is hilarisch hoe mensen zo vaak misleid worden door hun eigen aannames over de Zwarte Cross! Ze denken dat het een heiligdom is voor crossende motoren, maar oh nee, dat is niet het geval. Hier geldt een gouden regel: “Bier eerst, motor later!” Want laten we eerlijk zijn, het draait voornamelijk om het verheven ambacht van bier drinken op dit knotsgekke festival, zo zien we ook bij deze vriendinnengroep.

Zwarte Cross

Op de Zwarte Cross kunnen we bijna een Olympische sport creëren met de naam ‘Brommers kiekn’. Het is een fenomeen waar de nieuwste modellen en klassiekers van brommers en scooters op de catwalk van het platteland paraderen. Mensen verdringen zich om een glimp op te vangen van deze brullende tweewielige schoonheden en wie weet, misschien worden er ook liefdesverhalen geboren tussen de bezoekers en hun favoriete brommer. Het is een romantisch tafereel om getuige van te zijn! En natuurlijk, tussen het indrukwekkende brommer-aanschouwspektakel en de motorische acrobatiek, zijn er mensen die daadwerkelijk iets met motoren doen. Ze zijn de ware helden van de Zwarte Cross. Maar eerlijk gezegd, vormen ze gewoon het bescheiden garnituur van deze bruisende bier party.

Bierrr…

Nu, over het ‘drinkgedrag’ van de festivalgangers… Het is een waar circus. Het eerste biertje dat wordt geopend, wordt met gepast respect en plechtigheid behandeld, alsof het de Heilige Graal is. Mensen houden het glas met twee handen vast, alsof ze een pasgeboren baby wiegen. Ze nemen kleine nipjes, proosten op het leven, de liefde en vooral op de aanstaande chaos van de Zwarte Cross. Maar naarmate de dag vordert en de zon haar werk doet, transformeert de sfeer geleidelijk van gereserveerd naar… tsja, laten we het noemen: uitbundig. En dat is waar de vriendinnen uit die video in het spel komen. Je kunt bijna medelijden met hen hebben, maar eigenlijk niet echt, want ze hebben de tijd van hun leven gehad. Zeker, ze hebben een epische Zwarte Cross achter de rug. Maar laten we eerlijk zijn, wie kan zich ooit alles precies herinneren na zo’n bierrijk avontuur?

@nikki.haasjes1 Hester heeft het niet overleefd… Tot volgend jaar zwarte cross! 🥳#eerstelaatstedrankje #zwartecross ♬ origineel geluid – nikkihaasjes

Check ook: Vrienden filmen zich op de eerste dag en de laatste dag van het Intents Festival – SGXL.NL

Bron: vkmag.com

Beeld: TikTok

You May Also Like