Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Zoveel Insta-volgers kreeg Katja Schuurman erbij sinds haar pikante foto-experiment

Katja Schuurman
Beeld: Instagram Katja Schuurman

Laten we eerlijk zijn, we hebben allemaal wel eens het idee gehad om onze Instagramvolgers te vergroten door een pikante foto te plaatsen. Maar Katja Schuurman deed het gewoon, en we moeten toegeven, ze zag er verdomd goed uit. Maar laten we de belangrijke vraag stellen: heeft het ook daadwerkelijk gewerkt?

Katja Schuurman

Het antwoord is een volmondig ja! Precies honderd dagen na de publicatie van de foto is het aantal volgers van Katja gestegen van iets meer dan 467.000 naar bijna 482.000. Dat zijn bijna 15.000 nieuwe volgers, oftewel een vol ADO-stadion. En laten we eerlijk zijn, wie wil er nou niet dat zijn Instagram-pagina vergeleken wordt met een voetbalstadion? Anyway, Katja hoopte al dat ze wat meer volgers erbij zou krijgen na het plaatsen van de foto: “Mijn aantal volgers blijft al een poosje zo steken, dus bij wijze van sociaal experiment; benieuwd of dit helpt“, aldus Katja.

Instagramvolgers

Maar het was niet alleen de pikante foto die voor ophef zorgde op Katja’s Instagram. Ook de manier wat er precies op de foto te zien was veroorzaakte ook een beetje opschudding. Dus, wat is de moraal van dit verhaal? Als je meer volgers wilt op Instagram, dan moet je gewoon een pikante foto plaatsen. Het lijkt ons echter beter om dit soort experimenten niet te vaak te doen, anders wordt het misschien een beetje saai. Maar als je erover nadenkt, is het eigenlijk nooit saai om naar Katja te kijken. Een win-win situatie dus!

Check ook: GEWAAGDE FOTO VAN KATJA SCHUURMAN ZORGT VOOR HEFTIGE DISCUSSIE: ‘MOET NIET GEKKER WORDEN’

Bron: Panorama
Beeld: Instagram Katja Schuurman

You May Also Like