Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Zoon lijkt op Mr Burns uit The Simpsons na mislukte knipbeurt van moeder

mr burns

Een Australische moeder heeft het internet flink geamuseerd nadat ze haar zoon een knipbeurt had gegeven waardoor hij op Mr. Burns uit The Simpsons leek.

Gargamel uit The Smurfs

Nathaniel Glennen, 12, wendde zich tot zijn moeder Johanna Clark nadat hij had besloten dat hij een kapsel wilde dat was geïnspireerd op de kwaadaardige tovenaar Gargamel uit The Smurfs.Hij was echter geschokt toen hij door het behendige werk van zijn 34-jarige moeder op het beroemde Simpsons-personage leek.

Mr Burns

Populair

Johanna, uit Bendigo, Victoria, zei dat hoewel zijn nieuwe kapsel “veel leuke blikken trok”, het hem populair maakte op school en ze was blij dat hij een manier had om zich uit te drukken. Clark deelde oorspronkelijk haar kapselramp op TikTok en zei: “Hij heeft prachtig golvend blond haar dat hij altijd aan de zijkant draagt. Ik heb het zelf geknipt omdat ik het raar vond om naar de kapper in onze stad te gaan en om zo’n gekke snit te vragen. Ze zullen het helemaal doen, maar ik denk dat hij het op een dag zal dragen en dan kan ik de rest afscheren, maar hij rockt nu nog steeds! Nathaniel is een koppige 12-jarige met autisme en een behoorlijk verbazingwekkend zelfvertrouwen. Ik was bang dat hij gepest zou worden, maar hij was erg zelfverzekerd op straat voordat hij promoveerde en is een legende geworden op school. Zijn eerste inspiratie was Gargamel van The Smurfs, maar uiteindelijk leek hij meer op Mr. Burns. We gingen thee drinken en hij vroeg erom en zijn broers en zussen smeekten me om hem zo te laten snijden, dus gingen we naar huis en haalde ik de Clippers tevoorschijn. Het was echt hilarisch, toen we het voor het eerst zagen, giechelden we allemaal een half uur en nu lacht iedereen die het ziet erom.”

Mr Burns

Blij met het nieuwe kapsel

Hoewel zijn gouden golvende lokken er niet meer zijn, is de 12-jarige erg blij met het nieuwe kapsel en zegt hij niet van plan te zijn zijn onconventionele uiterlijk snel te veranderen. Hoewel sommige ouders misschien terughoudend zijn om hun kinderen een eigenzinnig kapsel te laten krijgen, legde Johanna uit dat het belangrijkste is om haar zoon gelukkig te zien en een leven zonder oordeel te leiden. Ze voegde eraan toe: “Ik dacht dat we veel negatieve feedback zouden krijgen, maar iedereen steunde me en vond het geweldig dat hij zich openlijk kon uiten zonder angst voor oordeel. Hij is erg blij met het resultaat, dat wil hij zo houden. Ik bid dat hij me zo snel mogelijk laat scheren, maar als hij blij is, ben ik ook blij. Hij is gewoon al zo lang een kind, laat ze kinderen zijn en plezier hebben.”

Bron: ladbible
Beeld: Youtube

You May Also Like