Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Zoo ontkent beschuldigingen dat hoofdattractie een man in een berenkostuum is

Beeld: YouTube

Een dierentuin heeft de beschuldigingen ontkent dat een van zijn beren, de grootste attractie van het park, eigenlijk een mens is die een kostuum draagt.

Berenkostuum

Het is iets dat je zou verwachten in een aflevering van The Mighty Boosh, waar een van de personages zich moet verkleden als een aap om een ​​sponsor voor de gek te houden. De dierentuin van Hangzhou in China heeft echter een bizarre verklaring moeten afleggen waarin wordt verduidelijkt dat een beer in de dierentuin in feite een echte beer is, en niet alleen een ongelukkige werknemer die een berenkostuum draagt.

berenkostuum

De vreemde beweringen kwamen online nadat een video op Twitter was geplaatst waarin de beer in zijn verblijf leek te communiceren met het publiek. Met name één opname toont de rug van de beer en huidplooien aan de onderkant van zijn rug, net over zijn billen. Er is er ook een die naar de bewegingen van de beer kijkt en impliceert dat ze bijna zijn zoals je zou verwachten dat een mens beweegt.

berenkostuum

Verduidelijking van de dierentuin

Dit alles wordt aangevoerd als bewijs dat de beer in feite een uitgebreid kostuum is dat door een werknemer wordt gedragen. De geruchten hebben online zo veel aandacht gekregen dat de dierentuin zelfs de behoefte voelde om te verduidelijken dat nee, dit is eigenlijk een echte beer. Ze benadrukken de hoge temperaturen van 40C die het opwarmen van zo’n kostuum voor een mens ondraaglijk zou maken. De beer is een soort die de zonnebeer wordt genoemd. Je bent deze specifieke soort misschien online tegengekomen, omdat ze bekend staan ​​om hun ongewone uiterlijk. Zonneberen kunnen er een beetje vreemd uitzien, met een vreemd gevormd lichaam en gezicht waardoor ze een beetje op een marionet lijken. Maar ze zijn inderdaad heel echt.

De beer is echt?

Sommige mensen wezen op andere elementen in de video die suggereren dat de beer echt is. Een van hen wees erop dat men kon zien dat de mond en lippen van de beer zeer behendig bewogen, waarvoor een extreem dure pop nodig zou zijn om te kunnen emuleren. Je zou zelfs kunnen zeggen zo duur dat je net zo goed een echte beer kunt kopen. Andere online video’s van Sun Bears laten zien dat ze vergelijkbaar gedrag vertonen als in de video. Op de ene is een beer te zien die op zijn achterpoten in het verblijf staat, net zoals in de video.

Check ook: JAPANSE MAN GEEFT MEER DAN 14.000 EURO UIT OM ERUIT TE ZIEN ALS EEN HOND

Bron: Ladbible

Beeld: YouTube

You May Also Like