Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

Zomerhit van 2022: Zo maak je lekkere zure matten en Wodka ijsjes

Momenteel circuleert er een recept op internet dat we deze zomer nodig hebben. We hebben het over de zure matten en wodka ijsjes. Vandaag bekijken we hoe deze ijsjes precies worden gemaakt, en dat is makkelijker dan je denkt!

Lekkere smaak

De persoon die de ijsjes heeft bedacht is zeker wel een genius. Deze kleurrijke ijsjes zien er niet alleen geweldig uit, maar ook de smaak valt helemaal mee. Wat als we je vertellen dat je zelf de ijsjes kunt maken, geweldig toch! Deze ijsjes passen precies bij je pool party in de hete zomer. Oké, nu is het wel tijd om te kijken naar het recept.

Recept

Voor het maken van het ijsje heb je alvast nodig: Zure matten, Wodka, Sprite en ijsvormpjes. Heb je alles al klaar staan? Dan gaan we lekker verder. Ten eerste ga je een mix maken van sprite en wodka je zet dat dan even aan een kant, vervolgens snijd je de zure matten in kleinere stukken en maak er een krul van. Vul de vormpjes met ongeveer drie zure matten. Daarna vul je de ijsvormpjes met het sprite en wodka mengsel en als laatst zet je de ijsjes in de vriezer tot ze helemaal bevroren zijn.

Bron & beeld: Zelfmaak Ideetjes

You May Also Like