Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Zo kun jij stiekem groepsgesprekken verlaten op WhatsApp

whatsapp

Haalt het niet de bloed onder je nagels vandaan als je wéér wordt toegevoegd in een groepsgesprek op WhatsApp? Honderd keer per dag berichten krijgen die je helemaal niet interessant vindt. Je kunt de groep verlaten, maar dat is in veel gevallen niet ideaal doordat iedereen een melding krijgt dat je eruit bent. Binnenkort komt hier verandering in!

whatsapp

Groepchats

Een groepschat verlaten van een feest waar je eigenlijk niet bij wil zijn, of een ‘gezellige’ groepschat van je werk waar je niet mee lastig gevallen wil worden. Het zijn voorbeelden van groepschat waarbij het niet echt lekker valt als je de groep verlaat. Daarom is het ook retehandig dat WhatsApp binnenkort met een makkelijkere manier komt om een groepsgesprek te verlaten.

WhatsApp

In de toekomst zou je namelijk kunnen kiezen op welke manier je een groep uit wil: iedereen op de hoogte stellen, het alleen delen met de groepsbeheerder of verdwijnen zonder dat iemand daar een melding van krijgt. Dit noemen we nou een goede ontwikkeling. Wanneer deze verandering wordt doorgevoerd, is nog onduidelijk. Mááár: we wachten er in ieder geval met smart op!

Bron: FHM
Beeld: Unsplash