Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Zó jong is de jongste miljardair ter wereld!

jongste miljardair

Het is een retorische vraag: gaan jullie en wij ooit een miljard euro op de bank hebben? Je kunt het antwoord nu al invullen. De 19-jarige Kevin David Lehmann is een van de weinige mensen ter wereld die deze vraag met ‘ja’ kan beantwoorden. Hij is ook nog eens de jongste miljardair ter wereld!

jongste miljardair

Jongste miljardair

Of de 19-jarige Kevin David Lehmann zelf een ingenieus heeft bedacht om zoveel geld op de rekening te hebben staan? Nee. Hij heeft zijn vermogen te danken aan zijn vader Guenther Lehmann. Hij was een van de eerste investeerders in DM, een Duitse drogisterij. Deze investering leverde hem vervolgens miljarden euro’s op.

Geld

Guenther droeg 50 procent van de aandelen over aan zijn zoon Kevin. Kevin was op dat moment pas 14 jaar oud. Pas vanaf zijn 18e kon hij zelf bij zijn aandelen. 2020 was voor veel mensen wereldwijd een rotjaar, maar voor Kevin betekende dat dat hij op zijn 18de verjaardag opeens miljardair was. Dat maakt hem de jongste miljardair te wereld!

Anoniem

Helaas is er weinig bekend over de familie Lehmann, omdat ze zich het liefst anoniem willen houden. Kevin is zelfs niet eens actief op social media.

Bron: Manners
Beeld: Unsplash