Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Zo betaal je nog minder voor je banaan, haal de schil eraf!

Onlangs heeft een vrouw ons gewezen op een verontrustend feit over supermarkten, namelijk dat we vaak flink worden opgelicht bij de fruit weegschalen. Maar onlangs stuitten we op TikTok op een man die op een heel andere manier naar zaken kijkt. Hij belichaamt letterlijk het principe van ‘werk slimmer, niet harder’. Hoe doet hij dat? Simpelweg door de schil van een banaan te verwijderen voordat hij deze weegt, waardoor je nog minder betaalt.

Bezuinigen op hoog niveau

In deze tijd streven velen ernaar om zuinig met hun geld om te gaan, en dat is ook niet gek in deze dure tijd. Maar om je banaan zo te kopen? We weten niet of het zo een verstandig idee is. Tenzij hij zijn banaan direct na het betalen consumeert, anders zou het niet zo goed aflopen. Op TikTok is de video al meerdere malen bekeken, en met “meerdere malen” bedoelen we eigenlijk miljoenen keren. We zijn benieuwd hoeveel mensen zijn advies daadwerkelijk zullen opvolgen. De reacties onder de video waren namelijk behoorlijk verdeeld, wat aangeeft dat mensen verschillende meningen hebben over deze slimme geldbesparende strategie.

Reacties

Zo adviseerden sommigen vrouw om zo een man meteen te verlaten, omdat een banaan heus niet zo duur is. “Is dat wel legaal? Steel die banaan anders gewoon, dan bespaar je meer.” adviseerde iemand. Weer een andere suggereerde dat hij het ook zonder een zak moest wegen, want dat is nog goedkoper.

Wat denk je? Weeg jij je banaan binnenkort ook zonder schil?

@savingforboba the secondhand embarrassment tho #lifehacks #savemoney #straya #australia ♬ original sound – Lips Unsealed

Check ook: DIT IS MOMENTEEL DE DUURSTE NEDERLANDSE SUPERMARKT

Bron & beeld: Clint

You May Also Like