Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Zien: Katja Schuurman knapt bijna uit haar blouseje op pikante foto

katja schuurman blouse

Katja Schuurman is misschien wel dé knapste vrouw van Nederland. Het maakt niet uit aan wie je het vraagt, ze staat bij de meerderheid top in de top-5. Katja mag dan wel de 47 jaar aantikken, maar daar is helemaal niks van te maken.

Katja Schuurman

Ze zeggen wel eens dat sommige mensen rijpen als rode wijn, als metafoor voor dat mensen knapper worden naarmate ze ouder worden. Nu is dat bij Katja Schuurman ook deels het geval, alleen was ze vroeger ook al prachtig. Onlangs stond Katja in tijdschrijft Linda. waar ze werd geïnterviewd én waar een fotoshoot bij hoorde.

Afgevallen

Pas geleden liet Katja aan de Telegraaf weten dat ze veel is afgevallen: “Ik ben voor het eerst sinds héél lang écht lekker slank. En dat wil ik even helemaal laten zien. Ik had gewoon keihard liefdesverdriet (haar break-up met ex-man Freek van Noortwijk, red.). Nouja, liefdesverdriet, ik was gewoon ongelukkig. En de goede bijkomstigheid van ongelukkig zijn is dat je er heel dun van wordt.” Het maakt in ieder geval niet uit hoeveel kilo er op of af gaat, Katja zal er in ieder geval altijd bloedmooi uit zien.

Blouseje

Op de foto’s van de fotoshoot voor Linda. is inderdaad te zien dat Katja zelfverzekerd en gelukkig eruitziet. Of door het afvallen ook de blousejes inmiddels wat beter passen? Nee, dat niet, maar dat vinden we helemaal niet erg:

Bron: Showmag
Beeld: Instagram Katja Schuurman