Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Zanger uit Bangladesh gearresteerd omdat hij ’te lelijk is om te zingen’

Zanger uit Bangladesh

Dat de meeste artiesten knap zijn is natuurlijk niet heel gek. Een idool moet het perfecte plaatje hebben, ook wel de X-factor genoemd, voordat de meeste mensen je leuk vinden. In ieder geval, dit gaat bij de meeste artiesten op. De Bengalese zanger Hero Alom is volgens politie niet de allerknapste en dat vonden ze een goede reden om hem te arresteren.

Politie inval

Hero Alom uit Bangladesh covert vaak liedjes van klassieke artiesten, zoals Nobel laureate Rabindranath Tagore and de Bengalese dichter Kazi Nazrul Islam. Dit plaatst hij op zijn YouTube-kanaal. Dat had hij beter niet kunnen doen, want hij werd door de politie van zijn bed gelicht: ‘De politie haalde me rond 6 uur in de ochtend op en hielden me daar voor acht uur. Ze wilden per se weten waarom ik nummer van Rabindra en Nazrul cover.’

Te lelijk

Ook zou hij geestelijk zijn mishandeld door de politieagenten en dwongen hem te stoppen met het zingen van klassieke nummers. Eén van de agenten heeft zelfs gezegd dat hij te lelijk is om te mogen zingen. Of Hero Alom ook echt stopt met het zingen van klassieke nummers is onbekend. Hij heeft namelijk een flinke garde achter zich. Op Facebook heeft hij 2 miljoen volgers en 1,5 miljoen abonnees op YouTube.

In reactie op de aanhouding heeft hij een passende video geüpload:

Bron: 9GAG
Beeld: YouTube Hero Alom

You May Also Like