Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Yvonne verklapt wat de hilarische tweede naam van Rachel Hazes is

Wanneer we het hebben over beste vrienden dan zijn het deze namen die je zeker niet naast elkaar zult treffen; Yvonne Coldeweijer en Rachel Hazes. Yvonne volgt familie Hazes op de voet en weet ons elke keer weer nieuwtjes te vertellen. Yvonne is soms zo snel met de roddels dat het lijkt alsof ze deze in haar dromen krijgt. Zo wist ze weer een nieuwtje van Rachel Hazes met ons te delen … haar tweede naam.

Persoonlijke brief gelekt

Een groot deel van Yvonnes bekendheid heeft ze zeker te danken aan alle roddels en geruchten die ze verspreid heeft over André. En omdat Rachel ook veel voorkomend is in het leven van Andre, heeft Yvonne vaak genoeg ook wat roddels over haar. Dat verklaart natuurlijk waarom Rachel een hekel heeft aan Yvonne. Volgens Yvonne zou Rachel namelijk een persoonlijke brief van André aan Sarah van Soelen hebben gelekt.

Rachels tweede naam

En zoals we dat gewend zijn, maakte Yvonne een video om uit te leggen wat ze allemaal denkt over de brief. Rachel was hier zeker niet blij mee, want de video, die te zien was op YouTube, moest volgens Rachel en haar advocaten uit de lucht.  Iedereen die Yvonne kent weet dat ze zegt en doet wat ze te hebben wilt, dus liet ze de video onlangs weer online gaan. Rachel besloot Yvonne daarom voor de rechter te slepen. Yvonne laat het niet stil liggen, want ook zij heeft haar eigen advocaat die haar moet verdedigen, op Instagram deelt ze alles. Zelfs de tweede naam van Rachel kregen we te zien: Friedel.

Bron & Beeld: YouTube Yvonne Coldeweijer

You May Also Like