Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Yvonne Coldeweijer viert op hilarische wijze overwinning op Rachel Hazes

dit verdient yvonne coldeweijer
Beeld: YouTube Yvonne Coldeweijer

Roddelqueen Yvonne Coldeweijer heeft nog eens uitgehaald naar Rachel Hazes op haar Instagram pagina. Ze heeft namelijk een video van zichzelf gedeeld waarop ze te zien is met een hoop kroketten en een speciaal bijschrift. 

Overwinning vieren met kroketten

Eerder spande Rachel Hazes een rechtszaak tegen Yvonne Coldeweijer aan, aangezien ze haar “gecremeerde kroket” had genoemd. De aanleiding voor de video was dat de rechter heeft besloten dat Yvonne Rachel niet meer zo mag noemen en hiermee won Rachel de rechtszaak die ze tegen Yvonne had aangespannen. Als bijschrift bij de video schreef Yvonne: “Even deze overwinning vieren.”

Yvonne Coldeweijer rachel hazes

De juiste bedoeling

Onlangs maakte Rachel via Instagram duidelijk dat de bedoeling van de rechtszaak niks te maken had met de “naam” die Yvonne haar had gegeven. “Het ging mij erom dat er in de video werd gezegd dat ik degene ben geweest die een brief van mijn zoon gelekt heeft en dat ik had ingegrepen bij mijn zoon zijn behandeling in Spanje”, geeft Rachel aan. “Het belangrijkste voor mij was dat de rechter begreep waar het werkelijk om ging en daarin heeft de rechter mij in het gelijk gesteld.” Ook gaf Rachel aan dat Yvonne haar zo mag noemen als dat haar blij maakte en ze geen schadevergoeding hiervoor eist. Yvonne heeft inmiddels het hoger beroep, dat ze had getekend, ingetrokken

Yvonne Coldeweijer rachel hazes

Check ook: Yvonne Coldeweijer verklapt per ongeluk naam van BN’er met hamster in achterwerk

Bron: shownieuws.nl

Beeld: Instagram

You May Also Like