Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Yvonne Coldeweijer verklapt per ongeluk naam van BN’er met hamster in achterwerk

Yvonne Coldeweijer hamster

Er gaat sinds eind december-begin januari een gerucht rond over een BN’er die in het ziekenhuis is beland met een hamster in zijn achterste. Roddelqueen Yvonne Coldeweijer heeft in haar podcast per ongeluk verklapt wie deze BN’er volgens haar is. 

Per ongeluk

Yvonne geeft in haar podcast De Juice Show aan dat ze gelooft dat de geruchten op waarheid berusten. “Het is niet fake. Het is echt zo! Een hele tijd geleden heb ik dus iemand gesproken… Ik kreeg een bericht van een meisje dat zegt tegen mij: ‘Moet je luisteren, ik heb gehoord dat ****** een aantal maanden geleden…’”, geeft ze aan. Waar de sterretjes zijn, noemt Yvonne per ongeluk de beroemdheid in kwestie. Je hoort daar een bliep. Haar co-host Mark Koster lachte: “O, nu heb je z’n naam ook al genoemd! Hahahahaha.”

Yvonne: “Dit moeten we eruit knippen! Hahaha. Haaaaa! Dit moeten we eruit knippen!”

Mark: “Hahahaha. Nee, dit knippen we er echt niet uit! Hahahaha.”

Yvonne: “Ja, ja, ja, dit moeten we eruit knippen, maar dan weten jullie over wie het gaat. Hahahaha.”

Mark: “Hahahaha.”

Yvonne: “Jeee, ik kan nooit geheimen bewaren! Nee, dit moet echt, nee…”

Mark: “Dit is hysterisch!”

Yvonne: “Oké, die persoon, ik zei net z’n naam, maar we doen er een bliep over.”

Weggebliept!

Ze hebben besloten om de naam weg te bliepen, om problemen te voorkomen. Mark: “Wacht even! We hoorden net een piep en niet voor niks, want als je deze naam noemt, dan komen er 68 advocaten achter je aan, hè?”

Yvonne: “Dat is my point. Exactly! Maar luister, even sec de feiten. Ik kreeg dus een bericht van: ‘Luister, deze persoon is geopereerd aan zijn anus, want hij had daar een hamster ingestoken en die is in zijn anus overleden en die zit vast, dus die moest operatief verwijderd worden.’ Ik zei: ‘Ja, hoor! Oké! Is goed!’”

Vijf sterretjes

Yvonne: “Ze zegt: ‘Luister, Yv.’ Ze heeft dus zo’n sheet dat bij je bed hangt, waarop staat waarvoor je daar ligt en wat je hebt, gezien. Altijd als er een BN’er in het ziekenhuis wordt opgenomen, zetten ze bij je naam vijf sterretjes. Er stond op dat blad vijf sterretjes met ‘operatief verwijderen van hamster in anus’. Dat blad heeft iemand aan mijn spion laten zien, dus die spion heeft met eigen ogen dat blad gezien, de vijf sterretjes en de verklaring van de verpleegster dat het om bliep ging. Dus ik dacht: leuk verhaal, zou best wel eens waar kunnen zijn, maar dat ga ik toch ééécht niet posten. Al had ik het blad zelf: niemand gelooft dit.”

dit verdient yvonne coldeweijer

De waarheid

De juice queen is ervan overtuigd dat het geval met de hamster echt is. “Ik geloof het, want ik weet heel veel meer over bliep waarbij ik denk: dit past wel in het straatje. En ik denk wel dat je zwaar onder invloed moet zijn om dit te doen. En gezien de timing vind ik dat weer apart, maar goh: laten we maar ophouden over dit onderwerp. Ik zou natuurlijk heel graag willen zeggen wie het is, want mensen zeggen: ‘Doe nou niet zo flauw’, maar het is niet omdat ik flauw wil doen, maar ik heb al een rechtszaak lopen en ik vind één wel genoeg, jongens. Ik ben al blut!”

RIP Hamster

Yvonne kwam later met een update: “Even voor de duidelijkheid: ik hoor veel geruchten ontstaan over de identiteit van de hamster-BN’er maar mijn verhaal gaat in ieder geval NIET over Carlo Boszhard. Wat andere kanalen brengen doen zij onafhankelijk en staat los van mijn juice.Laten we de hamster eren door het onderwerp hierbij te laten rusten. RIP hamster.”

Yvonne Coldeweijer hamster
Beeld: Pexels

Bron: mediacourant.nl

Beeld: Pexels

You May Also Like