Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Yvonne Coldeweijer haalt uit naar familie Hazes en herplaatst omstreden video

yvonne coldeweijer sarah van soelen

Ongeveer een maand geleden was roddel Queen Yvonne Coldeweijer genoodzaakt om een video, met een betoog van haar over Rachel Hazes, te verwijderen. Dit deed ze na de aankondiging van een kort geding door Rachel. Inmiddels heeft ze de video opnieuw online geplaatst. Reden? Lees maar verder. 

Yvonnes mening 

“Enkele weken geleden ben ik door de advo van Rachel gesommeerde deze offline te halen, omdat deze zogenaamd op leugens berust”, schrijft Yvonne op Instagram. “Na een aantal weken kan ik niet anders dan concluderen dat ik wederom gelijk heb en dat er, sinds ik de brief heb ontvangen, geen enkel contact is tussen André en zijn moeder. We hebben de waarheid zelf kunnen aanschouwen en ik zal me daarom ook niet laten intimideren.” 

andre en rachel hazes

Inhoud van de video 

Er waren heel wat redenen dat de video niet gewaardeerd kon worden door Rachel Hazes. Dat was de aanleiding om een kortgeding aan te spannen. Volgens haar deed Coldeweijer in de video “onjuiste en zeer kwetsende uitlatingen” over haar rol bij het uitlekken van een privébrief van haar zoon André Hazes aan zijn ex, Sarah van Soelen. Ze gaf ook een verklaring af over de mogelijke gevolgen voor de moeder-zoonrelatie tussen Rachel en André. Bekijk de video hieronder. 

Bron: ditjesendatjes.nl

Bron: YouTube & Instagram

You May Also Like