Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

YouTuber graaft ondergrondse tunnel van huis naar schuur

colin furze tunnel

Een uitvinder heeft twee jaar lang een tunnel van drie meter diep en twaalf meter lang onder zijn tuin gegraven, zodat hij niet nat wordt als hij naar zijn schuurtje loopt. Het bizarre project, ontworpen om zijn schuur met zijn huis te verbinden, is het geesteskind van uitvinder en YouTuber Colin Furze.

Ondergrondse tunnel

Hij heeft maandenlang aan het opmerkelijke slopende project gewerkt om een ​​verbazingwekkende drieënhalve ton puin per dag te verwijderen. De 42-jarige, wiens graaf video’s elk meer dan zes miljoen keer bekeken zijn, heeft nu eindelijk de tunnel verbonden met zijn huis in Lincolnshire en zegt dat het een van de leukste projecten is die hij ooit heeft gedaan. Hij zei: “Het is een van de meest besproken projecten op mijn kanaal. “Het is een heel gaaf project, iedereen houdt van het idee om tunnels te graven”, zei Colin. “Ik doe de projecten die mensen echt willen doen, maar niet de tijd of het geld hebben om het ook echt te laten gebeuren.

Mijnkar

Colin begon in november 2018 met de tunnel onder zijn schuurvloer en het kostte hem ongeveer een jaar om tot drieënhalve meter diep te graven, hij werkte er namelijk alleen aan wanneer zijn buren weg waren, zodat het niet te lawaaierig was. Hij gebruikte een schop en een emmer met een katrolsysteem om het puin uit het gat te hijsen naarmate het dieper werd. Hij herstartte de tunnel in maart vorig jaar, waarbij hij hydrauliek gebruikte om zijdelings door de aarde en rotsen te graven, geholpen door zijn maten Rick Simpson en Tom Lamb. Toen de tunnel langer werd, bouwde Colin zelfs een kleine mijnkar en een spoor om het puin uit het gat te vervoeren. Hij legde uit: “We moesten het hele ding met de hand graven, aangezien de tunnel onder de fundering van mijn schuur, garage en huis doorgaat. “Het was heel hard werken, maar ook een van de leukste dingen die ik ooit heb gedaan.

Bron: Mirror.co.uk

Beeld: YouTube Colin Furze, Twitter