Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Yolanthe wurmt zich in ’te klein’ jurkje

yolanthe

Yolanthe Cabau is druk bezig met de opnames van verschillende filmklussen en vandaag laat ze haar volgers even toe om zich te bewonderen, terwijl ze kleren past voor de opnames. Niet allemaal passen echter perfect, want eentje is er net te klein.

Verschillende rollen

Afgelopen oktober was Yolanthe nog bezig met de opnames van de Amerikaanse thriller “Egyptian Affair” in Egypte, en nu heeft ze al een andere rol kunnen vinden in haar volgende film. Een paar maanden geleden kwam het nieuws dat Yolanthe een rol had gevonden in een film in Los Angeles, toen acteur Massi Furlan een van hun scenes in de film “Egyptian Affair” deelde op Instagram. “Dat werd opgepikt door een Amerikaanse producer, die mijn management in LA heeft benaderd: of ik auditie wilde komen doen voor een andere nieuwe film Vacation Nightmare”, schreef Yolanthe in haar column voor Grazia. Er waren drie auditierondes nodig, voordat ze de rol van advocate Hanna kreeg in de film.

yolanthe cabau

Kleren passen

Vandaag verscheen de actrice voor het eerst op de set van de nieuwe film. Of dit iets te maken heeft met de film Vacation Nightmare is onduidelijk, maar ze noemt het een ‘nieuw avontuur’. “Tijd voor een nieuw avontuur!”, reageerde Yolanthe enthousiast op Instagram bij een afbeelding van het script. Yolanthe gaat dan naar een andere locatie om de kleding van haar personage te passen. Alle kleren leken op maat voor haar gemaakt, behalve de eerste die ze paste. “Kan je hier een aantekening van maken?” vraagt de vrouw die Yolanthe in de paarse jurk hielp. Is het te klein?

Check ook: Yolanthe Cabau zorgt voor hete temperaturen pikante catsuit

Bron & Beeld: ditjesendatjes.nl

You May Also Like