Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

‘Yolanthe heeft het gezellig met Nederlands model op ‘geheim feestje”

yolanthe nieuwe vriend

Afgelopen week maakte Donny Roelvink en Janice Blok officieel bekend een punt achter hun relatie te hebben gezet. Een van de redenen was volgens de geruchten die al een paar weken rondgingen dat Donny het iets té gezellig zou hebben gehad met niemand minder dan Yolanthe Cabau. Er leek dus een nieuw showbizzkoppel in de maak, maar volgens nieuwe geruchten is Yolanthe alweer verder gaan shoppen.

yolanthe nieuwe vriend

Donny en Yolanthe

Donny en Yolanthe werden de afgelopen tijd meerdere malen samen gespot op evenementen en er zouden zelfs foto’s gemaakt zijn waarop te zien is dat de twee aan het zoenen zijn. Toch is het nog maar de vraag of er een toekomst is weggelegd voor ‘Cabauvink’. Reality.fbi meldt namelijk dat mevrouw Cabau afgelopen weekend op een ‘geheim verjaardagsfeestje’ in Rotterdam erg gezellig zou hebben gehad met het 26-jarige Nederlandse model Lentini Eersteling.

Geheim verjaardagsfeestje

De ‘juicepagina’ schrijft op Instagram: “Deze twee schijnen het heel gezellig te hebben. Zo gezellig, dat @yolanthecabau afgelopen zaterdag op het geheime verjaardagsfeestje was in Rotterdam van @lentini_eersteling een (internationaal) model uit Rotterdam. Bronnen melden dat er meer speelt tussen de twee.” Op Lentini’s Instagram schrijft een van zijn volgers al: “Lentini Cabau Van Kasbergen staat je goed die naam.” Wordt vermoedelijk spoedig vervolgd…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RealityFBI (@reality.fbi)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by – (@lentini_eersteling)

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like