Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Yolanthe en zusjes veroveren internet met fijne bikinifoto

yolanthe cabau

Wanneer we het hebben over de mooiste vrouwen in ons land dan is een naam die je zeker zult tegenkomen, Yolanthe Cabau, je kent haar zeker wel, ze is actrice, model en de ex van Wesley Sneijder. Wel… we hebben nieuws waar velen (mannen) enthousiast van zullen worden. Wist je dat Yolanthe Cabau nog andere zussen heeft? En ze zien er even prachtig uit en alsof ze dat weten deelden ze recentelijk enkele oogverblindende foto’s op Instagram.

yolanthe cabau

Meest sexy vrouw van Nederland

Cabau figureerde onder andere in een videoclip van Charly Luske. Ze speelde vervolgens in diverse tv-programma’s, zoals Costa!, Snowfever, Onderweg naar Morgen, Zwolle, Het Glazen Huis, My Special Girlfriend (van Idols-winnaar Boris), Zomervibe (van Ali B), Wiegelied (van de Volendamse 3JS) en in 2019 de serie DNA op SBS6. Ook speelde ze in de korte speelfilm Turkse chick. Films die volgden waren onder meer de Amerikaanse film Pain & Gain, de Turkse versie van Police Academy en de Nederlandse speelfilm F*ck de Liefde. Cabau is ook actief op televisie, waar ze meerdere programma’s heeft gepresenteerd. Kortom de vrouw is talentvol. Maar ze heeft zeker ook de look die de harten van velen wint. Het verrast ons zeker niet dat ze tweemaal uitgeroepen werd tot de meest sexy vrouw van Nederland. We bedoelen … have you seen her.

Haar zusjes

Maar ook haar zusjes verdienen ons volledige aandacht hoor en daar zal Yolanthe het zeker met ons eens zijn. Op Instagram schrijft ze dus daarom: ” Een van de grootste zegeningen in mijn leven zijn mijn broers en zussen! Ik heb 8 zussen en 4 broers! Wij zijn 13 kinderen allemaal geboren op Ibiza! Hier met Rebecca Cabau, Xelly Cabau & Marina Cabau. Ik hou zo ontzettend veel van jullie meiden!!”

Bron: Manly

Beeld: Instagram

You May Also Like