Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Workum’s Verborgen Juweeltje nu te koop voor € 419.000 op Funda

In het schilderachtige buitengebied, tussen Hindeloopen en Workum, bevindt zich een architectonisch hoogstandje genaamd ‘Lânskip’. Dit unieke kleinschalige appartementencomplex biedt een bijzonder ruim appartement op de 1e verdieping, dat ontworpen is onder architectuur. Met zijn opvallende uiterlijk en gunstige ligging nabij het treinstation aan de Stavoren/Sneek-lijn, trekt dit pand direct de aandacht van liefhebbers van uniek wonen en prachtige landschappen. In dit artikel zullen we de kenmerken en charme van dit opmerkelijke pand verkennen.

‘Lânskip’

Dit zeer bijzondere appartement op de 1e verdieping is een architectonisch hoogstandje en bevindt zich in het unieke kleinschalige appartementencomplex genaamd ‘Lânskip’. Het opvallende gebouw is gelegen te midden van uitgestrekte weilanden in het buitengebied, tussen Hindeloopen en Workum, en is gunstig gelegen nabij het treinstation aan de Stavoren/Sneek-lijn. Naast het ruime appartement omvat de woning ook een berging op de begane grond en een stuk tuin. Het unieke karakter van dit pand laat niemand onberoerd. Met een bouwjaar van 2020 biedt het appartement een woonoppervlakte van ongeveer 124m², twee slaapkamers en een berging van circa 6m². Het is werkelijk een unieke en eigentijdse woonsensatie die tot de verbeelding spreekt.

Een Prachtige Ligging

Wat dit appartement extra speciaal maakt, is de idyllische ligging te midden van uitgestrekte weilanden. Omgeven door natuurlijke schoonheid en rust, biedt ‘Lânskip’ een oase van sereniteit. Bewoners kunnen genieten van prachtige vergezichten en adembenemende zonsondergangen recht vanuit hun eigen woning. Bovendien ligt het complex gunstig nabij het treinstation aan de Stavoren/Sneek-lijn, waardoor het goed verbonden is met omliggende steden en dorpen.’

Geïnteresseerd? Check dan nu de website!

Check ook: Te huur op Funda: New Yorkse parel in Amsterdam voor € 7.500 p/m

Bron: Noorderland
Beeld: Funda

You May Also Like