Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Wordt gruwelijkse Zuid-Koreaanse serie Hellbound het volgende Netflix-succes?

hellbound netflix

Het lijkt alsof we na Netflix’ Squid Game de Zuid-Koreaanse televisieseries hebben ontdekt. En hoe! Squid Game brak record na record en we kunnen ons niet voorstellen dat er mensen zijn die hier niks van af weten. Binnenkort komt de serie Hellbound uit op Netflix, eveneens van Zuid-Koreaanse komaf. En die serie belooft heel gruwelijk te worden.

hellbound netflix

Mee naar de hel

Hellbound speelt zich al in een niet-bestaande variant van de aarde. Daar worden mensen geterroriseerd door bovennatuurlijke wezens die de naam ‘Death Angels’ dragen. Deze Death Angels vernietigen de stad, maar de mensen moeten ook oppassen. Zij krijgen namelijk voorspellingen te horen wanneer ze zullen sterven. Breekt die tijd aan? Dan verschijnt er een Death Angel om ze te vermoorden en worden ze meegenomen naar de hel. Klinkt pretty insane, nietwaar? Niet echt een wereld waar je zelf zou willen wonen. 

hellbound netflix

Zuid-Koreaanse films en series

Films en series van Zuid-Koreaanse komaf worden steeds populairder. Denk bijvoorbeeld maar aan de film Parasite. Die film viel in 2020 al meerdere keren in de prijzen. Nu met de populariteit van Squid Game, zijn wij in ieder geval niet verbaasd als Hellbound ook zo’n groot succes gaat worden. Vanaf 19 november kun je de serie op Netflix bekijken! Check de trailer hieronder:

[video:https://youtu.be/LtdXK6yNFN0 autoplay:0]

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like