Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

‘Wolter Kroes verspreekt zich en bevestigt deelname aan The Masked Singer’

wolter kroes the masked singer

Een van de populairste tv-programma’s van dit moment is ‘The Masked Singer’ op RTL4. Hierbij kruipen BN’ers in een bizar pak en zingen ze een liedje, waarna mensen moeten raden wie er in het pak verscholen zit. Het is dus een essentieel element dat de deelnemende BN’ers niks verklappen. Precies daarbij lijkt Wolter Kroes de mist in zijn gegaan.

wolter kroes

De kikker

Op basis van de hints was het voor veel kijkers al duidelijk wie er in het kikkerpak zat, die in de laatste aflevering te zien was. Zo waren enkele reacties online: “Het is Wolter. Heeft eigen boot. Zijn album heet Langzaam”, “Nou de kikker is heel erg duidelijk, namelijk Wolter. Op rekening stond 20,08 het jaar van zijn hit ‘Viva Hollandia’.”

Blunder

Wolter Kroes was te gast in talkshow HLF8, en kreeg daar de opmerking van presentatrice Leonie ter Braak: “Zeg eens ‘Kwak, kwak’!”, waarna Wolter zich nog van de domme houdt: “Hoe bedoel je? ‘Kwakkwak!’” Wanneer Leonie verduidelijkt dat veel mensen denken dat hij de kikker is, zegt Wolter: “Dat ben ik niet, er is écht iemand die dezelfde stem heeft als ik.” Vervolgens lijkt hij izchzelf echter volledig te verraden: “Weet je wat voor boete erop staat als ik zeg dat ik het ben?” “100.000 euro”, antwoord een van de tafelgasten, waarna Wolter zijn blunder alleen nog maar erger maakt: “Het is inmiddels 200.000 euro!”

Check het fragment waarin Wolter Kroes zichzelf lijkt te verraden hier:

Bron en beeld: Instagram HLF8

You May Also Like