Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Woedende Sarah van Soelen neemt stappen tegen documentaire André Hazes

andre hazes sarah van soelen

Sarah van Soelen – de ex van André Hazes – neemt samen met haar familie stappen om de documentaire van haar ex niet uit te laten zenden. Dat zou zijn gekomen door het nieuws dat André en Monique weer samen zijn.

Sarah is woedend

Dat André en Monique weer samen zijn, is volgens Patty Brard een klap in het gezicht van Sarah. Dat meldde ze gisteren in Shownieuws nadat ze de familie van Soelen had gesproken. Sarah heeft laten weten dat ze André heeft geblokkeerd en zei ze tegen Shownieuws het volgende: “Het is een goede afsluiter. Ik heb André Hazes nergens voor nodig. Je krijgt een hoop leugens. Daar pas ik voor.”

Documentaire

Er is haast geboden, want na de zomer komt er een documentaire van André uit op Videoland. De opnames zijn al begonnen in de tijd dat Sarah en André samen waren. Patty Brard sprak de familie van Sarah: “In de tijd dat André en Sarah nog een stelletje waren, werd er ook al gefilmd. Ik weet dat de vader van Sarah echt zijn huis heeft opengesteld voor Dré en hem heeft opgevangen en onderdak heeft gegeven”, vertelt ze. “Sarah en haar familie waren nogal verbaasd over de reünie tussen André en Monique Westenberg. Die gaan actie ondernemen tegen de documentaire die eraan komt. Ze willen er niet in voorkomen. De reünie tussen André en Monique heeft bij hen veel losgemaakt.”

Geen contact meer

De familie zou niks meer van Hazes gehoord hebben nadat hij bij hen weg is gegaan: “Hij heeft nooit die vader ooit meer bedankt of gebeld of wat dan ook. Ik denk dat hij een beetje confrontatieangst heeft“, vervolgt Patty Brard. “Hij is gewoon voor iedereen een beetje uit het zicht verdwenen. En nu worden zij dadelijk neergezet als de tussenfase in een documentaire waar ze eigenlijk niets meer mee te maken willen hebben.”

André Hazes

De familie heeft Patty laten weten dat ze aanstaande maandag met de makers van de documentaire om de tafel gaan zitten. Ze hebben geen officiële documenten hoeven te ondertekenen, dus dit verhaal krijgt nog wel een staartje. We zijn benieuwd of we Sarah en familie uiteindelijk wel of niet in de documentaire gaan zien.

Bron: Mediacourant
Beeld: Instagram Sarah van Soelen / Monique Westenberg

You May Also Like