Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Woedende reacties om dit nieuwe speelgoed: ‘Verbied dit!’

speelgoed

Wanneer je een product lanceert, hoop je altijd op succes. Walmart had dat ook gehoopt na het lanceren van deze speelgoed. Ze hadden vast nooit gedacht dat ze zoveel kritiek zouden krijgen op hun speelgoed. Lees verder om te weten waarom mensen hier problemen mee hebben.

Kritiek i.p.v. positieve feedback

Walmart heeft een nieuw speeltje uitgebracht. Er is niets mis met het uitbrengen van een nieuw speeltje, maar deze heeft van iedereen veel kritiek gekregen. Walmart heeft deze nieuwe speelgoedtruck voor kinderen bedacht. Ze willen dat mensen positieve feedback geven over dit nieuwe product. Maar in plaats van positieve feedback begonnen mensen kritiek te uiten op dit nieuwe speelgoed van Walmart.

Reden

De belangrijkste reden waarom mensen tegen deze nieuwe speelgoedtruck zijn, is omdat hij lijkt op een vrachtwagen die dieren naar een slachthuis vervoert, waar ze worden gedood en tot voedsel worden verwerkt. Volgens ouders stuurt het speelgoed een heel verkeerde boodschap naar hun kinderen. Sommige mensen denken dat speelgoed gewoon speelgoed is, maar anderen denken dat kinderen leren door ermee te spelen.

Nog meer redenen

Maar deze vrachtwagens worden niet alleen gebruikt om dieren naar slachthuizen te vervoeren, maar ook om vee te vervoeren dat is verkocht of verplaatst naar nieuwe weilanden. Dit is nog een goede reden om speelgoed te bekritiseren. Ook dierenrechtenactivisten treden op met ouders. Ze stellen dat de nieuwe speelgoedtruck niet alleen geweld en moord bevordert, maar ook kinderen ongevoelig maakt voor geweld tegen dieren.

Speelgoedtruck teruggetrokken

Na meerdere klachten besloot Walmart de speelgoedtruck terug te trekken, in de hoop boze klanten te sussen. Bijna 14.000 mensen ondertekenden een online petitie waarin ze de winkel opriepen om te stoppen met de verkoop van “slachtwagens”. Vind jij dit een kindvriendelijk speelgoed?

Bron & Beeld: desidunya.site

You May Also Like