Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Woedende Mia Nicolai slaat terug na kritiek op vals zingen: ‘Doe het dan lekker zelf!’

mia nicolai

Nederland zal volgende maand op het Eurovisie Songfestival vertegenwoordigd worden door het duo Mia Nicolai en Dion Cooper. De aanloop naar het liedjesfestijn verloopt echter dramatisch. De eerste twee live repetities waren namelijk zo vals, dat veel mensen bang zijn dat het een grote afgang gaat worden. Mia lijkt niet bepaald goed met de kritiek om te kunnen gaan.

Kritiek

Het nummer is best leuk, maar de uitvoering is een ramp. Tijdens hun eerste optreden in Madrid waren zowel Mia als Dion niet in staat om alle noten te halen. Bij een tweede kans optreden in AFAS Live afgelopen weekend faalde het duo opnieuw en de kritiek op sociale media was niet mals.

Ramen gesneuveld

Na het optreden van Mia en Dion in AFAS Live verschenen talloze negatieve reacties op sociale media. Iemand schreef op Twitter: “Mia en Dion, live vanuit Amsterdam. Bedankt, onze ramen zijn gesneuveld, de katten zijn dood en opa’s gehoorapparaat is gesmolten in zijn oor. Het resultaat van twee valse kraaien.”

Reactie op Insta-post

Het duo lijkt gevoelig te zijn voor de kritiek, zo blijkt uit een bericht dat een volger aan Juicechannel stuurde. Mia zou namelijk fel hebben teruggeslagen na een reactie op haar Insta-post, waarin ze de apparatuur de schuld gaf van het vals zingen. Mia heeft haar boze reacties inmiddels verwijderd.

Check ook: Songfestival Duncan Laurence laat Mia & Dion volledig in de steek – SGXL.NL

Bron en beeld: Juicechannel

You May Also Like