Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Woedende Jaimie Vaes haalt uit naar Yvonne Coldeweijer: ‘Ga hulp zoeken!’

jaimie yvonne

Yvonne Coldeweijer heeft met haar ‘juice’ al heel wat BN’ers op hun teentjes getrapt, en deze keer heeft ze het flink aan de stok met Jaimie Vaes. Maandag kwam Yvonne met het verhaal dat Jaimie het vliegtuig vanaf Ibiza had gemist omdat ze een half uur te laat zou zijn aangekomen, waarop ze haar middelvingers had opgestoken naar de piloot. Jaimie heeft nu woedend gereageerd op het gerucht.

Middelvingers

Een ‘spion’ van Yvonne Coldeweijer kwam met het verhaal dat Jaimie afgelopen weekend terug zou vliegen van Ibiza naar Amsterdam. “Ze kreeg VIP services tot aan het vliegtuig voor haar terugreis, met taxi op de gate buiten de check-in, douane en boarden. Nu kwam zij een halfuur te laat opdagen”, aldus de bron. Hierop zou ze haar middelvingers hebben opgestoken naar de piloot in het wegtaxiënde vliegtuig.

jaimie vaes yvonne coldeweijer

Niets van waar

Korte tijd later rectificeerde Yvonne haar gerucht echter door te schrijven dat het niet om een vlucht van, maar naar Ibiza ging. Niets van waar, zo beweert Jaimie in een woedende reactie op Instagram. Volgens de ex van Lil Kleine was ze afgelopen week en is ze gewoon in Nederland, om diverse redenen. “@lifeofyvonne je treurige poging om maar door te gaan en je gelijk te willen halen gaat niet lukken maar wat ben je nou eigenlijk aan het doen?

Ga hulp zoeken

Jaimie vervolgt: “Heb je dit nou zo hard nodig om die kleding aan de man te brengen? Of gaat het misschien niet goed in je bovenkamer?”, vervolgt Yvonne. “Ik stel voor dat je hulp gaat zoeken.”

jaimie vaes yvonne coldeweijer

Bron en beeld: Instagram

You May Also Like