Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Woede om voorkeursbehandeling Dré jr.: ‘Dit jaar nog geen dag gewerkt’

André Hazes en Monique waren afgelopen maand samen met hun zoontje Dré naar de VS af te reizen, om daar samen te ontdekken ‘welke vorm ze als gezin nodig hadden’. Daarbij konden ze de kleine Dré blijkbaar zomaar een maand van school halen. Deze voorkeursbehandeling leidt tot woede bij andere ouders.

Maand op vakantie

Een ouder, ene Guido, reageert op een post van Monique op Instagram met: ‘Vind nou helemaal niemand hier het raar dat ze een kind een maand van school halen om op vakantie te gaan??? Sommige ouders kunnen hun kind niet eens 1 dag eerder vrij krijgen.’

‘Eigen ondernemers’

Monique reageert op het bericht met: “Ik snap je. Ook wij kunnen dat niet “zomaar” doen. als eigen ondernemer(s) mag je een aanvraag doen om buiten de vakanties weg te gaan. Dit mag tot een max aantal dagen. Daarna was het april/mei vakantie.”

Schoolbestuur in hun ass

De verklaring over de voorkeursbehandeling van Monique leidt tot grote hilariteit bij Yvonne Coldeweijer, die de spijker op z’n kop slaat: “Ondernemers. Die regel geldt voor mensen die keihard werken en inkomsten mislopen als ze tijdens de schoolvakanties gaan. André en Monique hebben dit jaar beiden nog geen dag gewerkt. Schoolbestuur zit gewoon in hun ass.”

Bron en beeld: Instagram LifeOfYvonne, Instagram Monique Westenberg

You May Also Like