Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Woede om Peter Gillis die campinggasten afze*kt: “Dit is Tokkie tv!”

massa is kassa

Ondernemer Peter Gillis heeft een flink uitpuilende bankrekening. Dit heeft hij vooral te danken aan zijn Oostappen vakantieparken en de populaire serie Massa is Kassa. Je zou dus verwachten dat hij zijn gasten met respect zou behandelen, maar niets is minder waar. Dit blijkt nog maar eens in de laatste aflevering van de realityserie, waarin te zien is hoe Peter zijn gasten bot uitkaffert. Dit tot woede van kijkers.

Auto over het gras

In het fragment, dat te vinden is op de YouTube pagina van SBS6, is te zien dat een campingbezoeker met zijn auto over het gras rijdt op zijn eigen standplaats, waarna Peter Gillis tegen hem uitvalt. Angela de Jong heeft een stukje geschreven over het fragment: “De man waagde het om met zijn auto het gras op te rijden van zijn standplaats, in plaats van zijn caravan met de hand op zijn plek te duwen. Nu zie je sporen. ‘Heb je een hark bij? Heel mijn ingezaaide ding naar de knoppen. Ik wil wel dat je het bijharkt’, bulderde Peter Gillis. Een hark? Ik dacht eerder aan een schop. Op dat moment begroef Peter zichzelf.”

Tokkie tv

Ook in de reacties op social media uiten mensen hun woede over de botte behandeling van zijn gasten. Zo schrijft iemand: “Het wordt hoog tijd dat gilis opstapt. Hij heeft nu 73 blunders en streken uitgehaald. Het is mooi geweest. Neem een hond, val niemand meer lastig en ga iedere dag op 1 van je motors rijden en liefst zo lang mogelijk”, en een ander: “Dit is Tokkie tv!”

Check Peter Gillis die zijn campinggasten bot uitkaffert hier vanaf een minuut of 8:30:

Check ook: Peter Gillis verrast zijn nieuwe vriendin met een persoonlijk cadeau: een gesigneerde biografie (sgxl.nl)

Bron en beeld: Youtube SBS6

You May Also Like