Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Woede om optreden Glennis Grace met zoon Anthony: ‘Hoe durft ze?!’

glennis grace zoon

Glennis Grace had donderdagavond een optreden in de Melkweg in Amsterdam. Daarbij trok ze doodleuk haar zoon Anthony het podium op, om samen met hem msterdam en trok daar haar zoontje op het podium. Daar zongen ze samen het liedje ‘Three Little Birds’ van Bob Marley te zingen. Dit leidt tot grote woede bij veel mensen.

Vechtpartij in de Jumbo

Hoewel ze flinke concurrentie heeft van André Hazes en Lil Kleine, is Glennis Grace misschien wel de meest impopulaire artiest van dit moment. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de vechtpartij in een Jumbo-supermarkt, waarbij Glennis en haar zoon Anthony drie maanden betrokken waren. Sindsdien tourt ze weer door het land, tenminste, in de zalen waar haar optredens niet gecancelt zijn. Donderdagavond stond Glennis dus weer op het podium in de Melkweg en zong ze gezellig een nummertje met de 15-jarige Anthony, zo is te zien op beelden die rondgaan.

Hoe durft ze?

Kijkers van RTL Boulevard reageren verontwaardigd. Ene Chantal: “Dat deze mensen nog een podium krijgen, onbegrijpelijk”, en Ans: : “Vreselijk gewoon, hoe durf dat mens nog? En nog met zoon ook.” Caat voegt toe: “Lef hebben ze in elk geval pffff.”

Next level schijt

Ook de juicekanalan verbazen zich over de brutale actie van Glennis. Zo reageert Yvonne Coldeweijer: “Hallo Jumbo. Die hebben echt next level schijt”, en JuiceChannel: “Zouden ze dit in de cel geoefend hebben? Jailhouse Rock was toepasselijker geweest.”

Check het optreden van Glennis Grace met haar zoon Anthony hier:

Bron: MediaCourant
Beeld: Youtube

You May Also Like