Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Win je geld terug met je voetbalkennis in de Mediamarkt Promopoule

ek poule mediamarkt

Nog heel even wachten en we kunnen weer old school genieten van goede potjes voetbal tijdens het EK. Vrijdag 11 juni is de aftrap van de eerste wedstrijd van het toernooi tussen Turkije en Italië en zondag 13 juni is Nederland aan de beurt om 21:00 uur! Met het EK komen er zoals altijd ook weer allemaal poultjes om de hoek kijken waar je aan mee kan doen. Ook met deze poule kun je dikke cash verdienen.

ek poule mediamarkt

EK 2021

Als echte voetballiefhebber mag je voorspellen welk landen in de top 4 gaan komen. Is het Nederland? Spanje? Duitsland? Misschien wel Oekraïne? Jij mag het zeggen! Als je dat bij de promopoule van Mediamarkt doet, maak je zelfs kans op lekker wat centen. Je kan namelijk het aankoopbedrag van jouw televisie, noise cancelling headphone, telefoon of stofzuiger terugwinnen!

Top-4

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een top-4 te bedenken van landen die het dit jaar goed gaan doen. Ook moet je een product van Mediamarkt kopen dat meedoet aan de actie én tot slot moet je een klein formuliertje invullen. Dus mocht jij nog op zoek zijn naar een nieuwe telefoon of televisie om het EK goed te zien? Het lijkt ons een goed idee om dat dan nu doen! 

Aankoopbedrag terugwinnen

Ook als je geen fan bent van voetbal of er helemaal geen verstand van hebt, kun je ook altijd proberen. Wie niet waagt, wie niet wint! Je kunt nog meedoen t/m vrijdag 11 juni. Je kunt je aanmelden op de website van Mediamarkt!

Bron en beeld: Mediamarkt, Voetbalprimeur, Youtube

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like