Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Will Smith keert 16 jaar later terug in vervolg van I Am Legend

We krijgen officieel een vervolg op I Am Legend en de producent achter de film legt uit hoe het plot eruit zal zien.

Een alternatief einde

Degenen die het origineel hebben gezien, herinneren zich het emotionele moment waarop het personage van Will Smith, dr. Robert Neville, zichzelf opoffert om ervoor te zorgen dat de remedie de wereld kan redden van de zombie-apocalyps. Wat sommige mensen echter misschien niet weten, is dat er op de dvd een alternatief einde was dat de manier waarop het verhaal gaat echt verandert.

i am legend
Beeld: Netflix

Het plot

Het plot wordt vermeld als: “Tijdens de laboratorium aanval creëert het alfamannetje Darkseeker een vlindervorm terwijl hij probeert door het glas naar het laboratorium te breken. “Neville realiseert zich dat het verwijst naar de vlindervormige tatoeage op de nek van de vrouwelijke Darkseeker en het alfamannetje probeert zijn partner terug te vinden.”

Vasthouden aan het bronmateriaal

Gezegd wordt dat ze nauw zullen vasthouden aan het bronmateriaal, een boek met dezelfde naam geschreven door Richard Matheson. Het concept achter dat verhaal is dat de dominantie van de mensheid over de aarde ten einde loopt en dat de overgebleven mensen de elementen en de nieuwe zombies zullen moeten bevechten om de leiders te zijn. “Dat is echt iets interessants dat we gaan ontdekken,” zei Goldsman. “Er zal iets meer trouw zijn aan de originele tekst.”

Will Smith en Michael B. Jordan keren terug

Will Smith keert niet alleen terug voor het vervolg, maar ook Michael B. Jordan heeft zich aangemeld om in het project te spelen. Het is onduidelijk welk personage Jordan zal spelen, dus we zullen moeten wachten tot er meer details worden vrijgegeven. Goldsman kwam ook niet uit wanneer we het vervolg op het grote scherm konden verwachten, dus houd ons in de gaten voor die grote update.

Check ook: Will Smith en Michael B. Jordan spelen hoofdrol in ‘I Am Legend’ Sequel

Bron: Unilad

Beeld: Netflix

You May Also Like