Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Wielrenner brengt sch**t hebben aan medeweggebruikers naar nieuw niveau

Als het gaat over wielrenners, dan kun je mensen grofweg in twee groepen verdelen. Mensen die een godsgruwelijke hekel hebben aan wielrenners. En je hebt wielrenners. De Chileense fietscoureur Alfonso Lukas laat deze eerste groep in ieder geval weer een stukje groeien, met een roekeloze stunt.

Alfonso Lukas

De reden dat veel mensen het niet zo op wielrenners hebben, is omdat sommigen van hen er standaard vanuit gaan dat alles en iedereen voor hem moet wijken. Daarbij willen ze de verkeersregels nog wel eens negeren of midden op de weg gaan rijden, waar er gewoon een fietspad ligt. Waarschijnlijk een stofje in de hersenen wat niet aangemaakt wordt bij dit soort lui. Alfonso Lukas brengt dit echter naar een heel nieuw niveau.

Tegen het verkeer in

Tegen het verkeer in fietsen is natuurlijk super gevaarlijk, niet alleen voor jezelf, maar ook voor je tegenliggers, die kunnen er namelijk zo erg van schrikken dat het fout kan gaan. Alleen daar hebben sommige wielrenners schijt aan, en een daarvan is ene Alfonso Lukas. Op de welbekende social mediaplatformen zijn beelden van de guy verspreid waar hij blijkbaar aan het rondrijden is in de Chileense kustplaats Viña del Mar en dan wel tegen het verkeer in.

Check de roekeloze stunt van de Chileense wielrenners Alfonso Lukas hier:

Check ook: WIELRENNER DENKT DAT DE HELE WEG VAN HEM IS: KOMT HEM DUUR TE STAAN! – SGXL.nl

Bron en beeld: Dailybuzz

You May Also Like