Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

‘WhatsApp werkt aan nieuwe groepschat-functie die voor chaos gaat zorgen’

whatsapp groepchat

WhatsApp komt met iets nieuws, en nee het is geen nieuwe emoji. Het gaat om groepschats met alleen audio. Ja, je hoort het goed! Nu kun je met je vrienden, familie en zelfs die saaie collega’s lekker babbelen zonder dat je je camera hoeft aan te zetten. Of het is vooral een heel irritante functie… Dat moet nog blijken.

groepschat functie

WhatsApp

Volgens de insiders werkt WhatsApp momenteel aan deze nieuwe audio-feature en is het te vinden in de bèta-versie 2.23.7.12 van de Android-app. Wat je moet zoeken? Een icoontje van geluidsgolven bovenaan je scherm, en dan ben je good to go! Je kunt dan meedoen aan de audiochat. En als je er genoeg van hebt, dan druk je gewoon op de rode knop om het gesprek te beëindigen. Lekker makkelijk!

Audio

Maar dat is nog niet alles, want de functie zou zelfs geluidsgolven gaan weergeven om aan te geven dat er een gesprek gaande is. Dus zelfs als je druk bezig bent met je andere appjes, dan weet je dat je vrienden je nog aan het bespreken zijn. Deze functie is dan weer een nachtmerrie voor iedereen die voice messages haten, maar dat terzijde.

Makkelijk

Wat vinden we ervan? Nou, wij zeggen: laat die camera maar uit. Lekker ongegeneerd en ongestoord bijkletsen met je vrienden en familie. En wie weet, misschien wordt die saaie collega van je nog wel een stuk gezelliger als je hem of haar alleen maar hoort! Dus keep an ear out voor deze nieuwe feature!

Check ook: WHATSAPP-OPLICHTER SCHRIKT ZICH KAPOT NA HET STUREN VAN EEN PHISHING-LINK

Bron: Tweakers
Beeld: Unsplash

You May Also Like