Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

WhatsApp komt eindelijk met nieuwe functie die irritatiefactor verhelpt

whatsapp

Hoe irritant is het als je een appje stuurt en je verstuurt verkeerde informatie of iets anders onhandigs? Mega vervelend, want je kunt die niet meer aanpassen. In de toekomst moet hier verandering in komen, want WhatsApp werkt ein-de-lijk aan de mogelijkheid om verzonden appjes aan te wijzigen.

WhatsApp

De website WABetaInfo beweert dit en vaak hebben zij het bij het rechte eind. Vijf jaar geleden werkte WhatsApp ook al aan de functie om verzonden berichten aan te kunnen passen, maar hebben dit idee on hold gezet. Er is op dit moment wel nog weinig bekend. Het zou bijvoorbeeld kunnen dat je binnen een tijdslimiet de mogelijkheid hebt om je bericht aan te passen, zodat fake berichten niet mogelijk zijn. Deze informatie is voor nu in ieder geval nog niet bekend!

Functie

De website WABetaInfo heeft een screenshot in handen van hoe de functie er uit zou komen te zien. De screenshot is afkomstig van een Android-telefoon, dus wellicht dat het er voor iPhone-gebruikers anders uit gaat zien. We wachten in ieder geval met smart op de nieuwe functie. Hoe lang we precies moeten wachten, laat WABetaInfo niet weten.

Bekijk de screenshot hieronder:

WhatsApp

Bron: NU.nl
Beeld: Unsplash