Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Wetenschapper gaat nog deze maand onthullen of aliens bestaan

aliens bestaan

In een opmerkelijke aankondiging heeft een gerenommeerde wetenschapper aangegeven dat wetenschappelijk bewijs van het bestaan van buitenaardse wezens mogelijk binnenkort bekendgemaakt zal worden. En snel ook, namelijk nog vóór het einde van deze maand Deze ontwikkeling heeft een opvallende reactie opgeroepen bij sommigen, met een gevoel van ongeloof dat het onderwerp van buitenaards leven nu bijna op gelijke voet lijkt te staan met de nieuwste trendy drankjes van Starbucks.

Beeld: Instagram

Analyse in volle gang

Sterrenkundige Avi Loeb wacht op de resultaten van extraterrestrische fragmentatie van een meteoriet – genaamd IM1 – die op 8 januari 2014 op Aarde neerstortte. Het ongeïdentificeerde object explodeerde in een vuurbal boven de Stille Oceaan, en de professor van Harvard zegt dat zijn team 750 gesmolten druppelmonsters heeft verzameld van de zeebodem bij Manus Island, op 260 mijl van Papoea-Nieuw-Guinea. De monsters, die mogelijk van buiten deze wereld kunnen zijn, worden onderzocht in vier laboratoria over de hele wereld.

aliens bestaan
Beeld: YouTube

Wetenschapper Loeb suggereert

Loeb, 61, die directeur is van het Instituut voor Theorie en Berekening binnen het Harvard-Smithsonian Centrum voor Astrofysica, vertelde aan de Daily Star: ‘Er is een kans dat het kunstmatig is – dat het een ruimtevaartuig is’. ‘Daarom zijn we daar naartoe gegaan, omdat de materiaalsterkte van deze meteoriet en de snelheid ongebruikelijk waren, afwijkingen waren, buitenbeentjes waren vergeleken met de rotsen die we kennen.

IM1 drong met een snelheid van 100.215 mph door de atmosfeer van de aarde en Loeb heeft het ‘speciaal’ genoemd. ‘Deze meteoriet was speciaal omdat hij zeer snel bewoog’, zei hij.’ Hij bewoog sneller dan 95 procent van de nabijgelegen sterren in de buurt van de zon, vanwege een bepaalde voortstuwing die hij had. ‘Hij was ook gemaakt van zeer taai materiaal. Zijn materiaalsterkte was sterker dan alle 272 ruimterotsen in de NASA-catalogus van de afgelopen decennia. ‘Dat bracht de mogelijkheid met zich mee dat het van een kunstmatige legering zou kunnen zijn’.

Na een operatie van twee weken, met een kostenplaatje van £1,2 miljoen, werd de locatie van het keerpunt van de meteoriet ontdekt.

Onthulling binnenkort?

Wetenschappers waren in staat om 0,7 mm metalen kralen te ontleden die nu worden onderzocht door vier universiteiten. ‘We analyseren nu die materialen’, zei Loeb. ‘We zijn bezig om binnen een maand of zo te achterhalen waar deze meteoriet van gemaakt is en of het misschien van technologische oorsprong is of niet. ‘Als het zoiets is als de Voyager-ruimtesonde die met de planeet botst, zou dat verschijnen als een meteoriet’.

‘We zullen erachter komen. ‘Ik verwacht binnen een maand verder nieuws’.

Dit komt na beweringen van een voormalig inlichtingenofficier van de luchtmacht, die het Amerikaanse Congres vertelde dat buitenaardse wezens echt zijn en dat UFO’s dat ook zijn. De Amerikaanse overheid zou, natuurlijk, in het bezit zijn van UFO’s en niet-menselijke lichamen, verklaarde gepensioneerde majoor David Grusch. Bekijk hier het interview van de wetenschapper Avi Loeb:

Check ook: NASA: Aliens zullen op zeer korte termijn contact met aarde maken

Bron: LADbible

You May Also Like