Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

‘Wesley Sneijder stuurt vieze berichtjes naar dames met nep Insta-account’

wesley sneijder vieze berichtjes

Oud-profvoetballer Wesley Sneijder is niet lang terug uit Italië. Samen met zijn nieuwe vriendin, Jotti Verbruggen, lijkt het de goede kant op te gaan. Showbizz kanaal Juicechannel meldde echter dat ze pikante DM’s hadden ontvangen van een dame. Wat betekent dit?

Pikante foto’s

Zoals we al op de hoogte zijn heeft Juicechannel overal bronnen, zelfs in de diepste van de zee, maar goed. Juicechannel zou de dame hebben gesproken die contact heeft gehad met Wesley Sneijder. Ze deelde ook de pikante foto’s met het kanaal. Wesley heeft een anonieme Snapchat aangemaakt en vandaar uit zou hij de dame, niet alleen de dame maar ook haar vriendin (twee vliegen in een klap dus) hebben uitgenodigd om langs te komen. Hij stuurde zelfs ook foto’s van zichzelf voor de dame.

Meerdere vrouwen?

Zonder goed na te denken zou je al snel de conclusie trekken dat Wesley opnieuw verliefd was, totdat ook een andere dame op de gesprekken en berichtjes reageerde. Ze gaf aan dat ook zij berichtjes had ontvangen van Wesley, waarbij ook haar vriendin werd benaderd. De oud-voetballer voetbalt niet meer, maar speelt wel graag met hartjes van vrouwen …

Bron: Axed

Beeld: Instagram Wesley Sneijder