Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Wesley Sneijder (39) intiem gespot met 23-jarige Megan Desaever van EOTB

Wesley Sneijder Megan Desaever
Beeld: Instagram

Tussen 2010 en 2019 beleefde voetballegende Wesley Sneijder een tumultueus huwelijk met de meest begeerde vrouw van Nederland, Yolanthe Cabau. Gedurende deze periode kregen ze samen een zoontje, wat hun liefde voor elkaar ook vertegenwoordigde. Echter, achter de schermen, worstelde Wesley met verleidingen en beging hij meerdere malen ontrouw, wat uiteindelijk het huwelijk kostte. Het is een keuze waar hij nog altijd spijt van heeft, en hij blijft hopen op een mogelijkheid tot verzoening met Yolanthe.

Yolanthe’s leven in Los Angeles

Helaas voor Wesley lijkt het erop dat Yolanthe haar eigen pad heeft gevonden. Ze heeft al enige tijd een relatie met het 27-jarige model Lentini Eersteling, met wie ze vaak intiem wordt gespot. Hoewel de twee al bijna twee jaar samen zijn, lijkt het nog niet tot iets serieus te hebben geleid. Voor Wesley, die zijn hart nog steeds op een mogelijke hereniging heeft gezet, lijkt de hoop langzaam te vervliegen. Yolanthe heeft zich inmiddels gevestigd in Los Angeles, samen met hun zoontje, terwijl Wesley in Europa vertoeft. 

Gespot met Megan Desaever

Opvallend genoeg zien we Wesley vrijwel wekelijks op feestjes verschijnen, waar hij wordt gespot in het gezelschap van andere vrouwen. Gisteravond werd hij gespot in een club op het Griekse Chersonissos, in het bijzijn van niemand minder dan de 23-jarige Megan Desaever, die bekend is van meerdere deelnames aan Ex On The Beach. Megan heeft opvallend veel veranderingen in haar uiterlijk ondergaan, dankzij verschillende cosmetische ingrepen, wat haar aantrekkingskracht voor mannen vergroot. Wesley lijkt nu ook geïntrigeerd te zijn door haar charmes.

Beelden

Juicechannel deelde de beelden waarin Wesley en Megan te zien zijn tijdens hun gezellige avondje uit in Chersonissos. De beelden doen vermoeden dat er een speciale band tussen de twee is ontstaan. Hoewel het voor Wesley misschien een manier is om zijn verdriet te verzachten, is het nog onduidelijk wat de toekomst zal brengen voor deze twee onstuimige zielen. En terwijl Yolanthe haar leven in Los Angeles voortzet, wordt de vraag gesteld of Wesley ooit de hoop op een hereniging met haar zal opgeven, of dat er nog een kans bestaat om hun liefde nieuw leven in te blazen.

Wesley Sneijder Megan Desaever

Check ook: Wesley Sneijder neemt Andy van der Meijde hilarisch in de maling

Bron: showmag.nl

Beeld: Instagram

You May Also Like