Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Wereldkampioen Monopoly onthult hoe je het spel altijd wint

monopoly

Vind jij Monopoly ook een kl*te-spel dat veel te lang duurt? Lees dan eens de tips van regerend wereldkampioen van Monopoly: Nicolò Falcone. Zijn potje dat hem deze titel gaf duurde maar 47 minuten. Hij leert jou wat je het beste kunt doen!

monopoly

Kampioen

De Italiaanse Nicolò Falcone is op dit moment de wereldkampioen van het spel Monopoly. Een leuke titel, maar het is natuurlijk nog leuker om je spelgeheimen met de wereld te delen. Dat doet hij nu! De komende spelavonden ben jij dus de ster van de familie.

Monopoly

Aan The Guardian vertelt Nicolò het volgende: “Mensen vragen om tips en ik vertel ze dat je drie huizen op elk terrein moet kopen als je een complete set bezit. Ook is de gevangenis je vijand aan het begin van het spel, maar je beste vriend tegen het einde.” Hij vertelt dat dit handig is, omdat je op het einde niet meer langs heel het bord hoeft waar je vrienden en familie al huizen hebben staan. Dit scheelt je natuurlijk veel meer Monopoly-geld dan aan het begin van het spel.

Spelregels

Wist je dat er ook speciale trucs staan die je gewoon online kunt vinden? “Er zijn ook Monopoly ‘heat maps’ die laten zien op welke plaatsen het meest geland wordt. Je kunt die ook online raadplegen. Zeker eens doen!” aldus Nicolò. Hij raad je ook aan om eens goed de spelregels door te lezen: “Je kunt bijvoorbeeld op elk moment tussen andermans beurten huizen kopen en bouwen, niet alleen als jij aan de beurt bent.” Dit is uiteindelijk dé tip waarom in 47 minuten Monopoly kampioen werd. “Dat is niet omdat ik de Maradona van Monopoly ben, maar gewoon omdat ik de regels van binnen en van buiten ken. Het moet geen spel van vijf uur worden. Als het spel te lang wordt, verslapt immers ook je focus. Het spel wordt in het begin al verloren of gewonnen. Bij Monopoly is een sterke start alles.” Succes dus, de komende keren!

Bron: Clint
Beeld: Unsplash

You May Also Like