Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Wéér beelden opgedoken van totaal versleten vakantiehuisje Peter Gillis

versleten vakantiehuisjes peter gillis

Peter Gillis mag zich met recht een succesvol zakenman noemen, gezien zijn uitpuilende bankrekening. Toch zit de Massa is Kassa-ster de afgelopen tijd in de hoek waar de klappen vallen. Zowel letterlijk als figuurlijk.

‘Incident in de privésfeer’

Onlangs verscheen het nieuws dat Peter een nacht in de cel had gezeten. Volgens geruchten zou dit zijn omdat hij zijn vriendin Nicol mishandeld zou hebben. Hoewel de twee dit in eerste instantie stellig ontkenden, moesten ze even later toch toegeven dat er een ‘incident in de privésfeer’ had plaatsgevonden. Dit is echter niet de enige reden waarom Peter onder vuur ligt. Zo blijven er maar beelden opduiken van zijn vakantiehuisjes op de Oostappen-parken, die vaak smerig en kapot blijken te zijn.

Versleten vakantiehuisje

Ook nu weer zijn er beelden verschenen van een versleten vakantiehuisje. Een Tiktokker post de beelden van het huisje op het park Brugse Heide, waarin van alles loszit en beschadigd is. “Nou Peter, zo goed kijk je niet na he”, schrijft ze erbij, doelend op Peter’s belofte om alle huisjes in orde te maken.

Bron en beeld: Dailybuzz

You May Also Like