Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Weduwe wint landhuis van €5.1 miljoen voor slechts €29

Beeld: YouTube

Een grootmoeder die onlangs weduwe is geworden, heeft een herenhuis aan het water in Cornwall, England van €5.1 miljoen gewonnen in een loting.

De Omaze Million Pound House Draw

June Smith, 74, uit Essex, deed mee – en won – de Omaze Million Pound House Draw, waarbij ze een huis met zes slaapkamers en drie verdiepingen in de wacht sleepte met uitzicht op de pittoreske Fowey Estuary in Cornwall. Naast het winnen van de swish new blunder, haalde ze ook € 115.055 in contanten binnen om haar te helpen met haar verhuizing en haar te vestigen, terwijl alle zegelrechten en juridische kosten ook zijn gedekt.

Deelname aan trekking

June, die drie kinderen en zes kleinkinderen heeft, verloor vorig jaar op tragische wijze haar man Ron nadat hij op 74-jarige leeftijd een hartaanval kreeg. Ze heeft de afgelopen 17 jaar in haar vrijstaande huis met twee slaapkamers in Essex gewoond, maar nu – bedankt voor haar deelname van € 29 aan de trekking – heeft ze een veel groter pand klaarstaan ​​waar ze in kan trekken.

De beste zomervakantie ooit

June zei: “Ik was net aan het settelen voor een standaard vrijdagavond voor de tele – en het volgende dat ik wist, was dat ik een landhuis had gewonnen, kon ik het niet geloven. Het eerste wat ik deed was mijn kinderen bellen, het tweede was een fles rode wijn openen! Mijn man Ron is vorig jaar overleden, maar ik weet zeker dat hij een rol heeft gespeeld in deze overwinning – hij heeft hem voor ons allemaal gewonnen. Ron wilde altijd dat we als gezin financieel zeker waren – en dit huis geeft ons die zekerheid. Ze voegde eraan toe: “Ik heb zes prachtige kleinkinderen en heb nu genoeg ruimte voor hen allemaal om te komen en te blijven – we gaan de beste zomervakantie ooit hebben.”

Check ook: LOTERIJWINNAAR KOMT PRIJS VAN 30 MILJOEN ALS STRIPFIGUUR OPHALEN

Bron: Ladbible

Beeld: YouTube

You May Also Like