Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

We ​​leven noodgedwongen in onze auto nadat we ons huis zijn uitgezet

Koppel is gedwongen in hun auto te gaan wonen nadat ze dakloos waren geworden. Friday Quick en Richard Warrior woonde gelukkig samen met haar twee zonen toen ze te horen kregen dat ze hun huis werden uitgezet door middel van een zogenaamd uitzettingsbevel zonder schuld.

Zonder pardon uit huis gezet

Het gezin kreeg slechts enkele maanden de tijd om ergens anders te gaan wonen of op straat te slapen, meldt KentOnline. Gelukkig hadden de kinderen van Friday voor de deadline van 8 juli een nieuw huis, maar de moeder en haar partner Richard Warrior hadden niet zoveel geluk. Ondanks het feit dat ze via de gemeente en particuliere verhuurders flats hadden aangevraagd, konden ze nergens heen. Ze zeggen dat ze herhaaldelijk zijn afgewezen vanwege hun gebrek aan spaargeld en garantstelling.

Wonen in een auto

Het tweetal, uit Chatham, Kent, woont nu in hun Audi met slechts een handvol apparaten die ze niet kunnen gebruiken, en douchen bij tankstations wanneer ze maar kunnen. Ze slapen door dekens op te leggen om het licht van de voorruit te blokkeren en vervolgens de met kussens bedekte voorstoelen achterover te leunen.

Friday, 50, die vanwege haar gezondheid al twee jaar zonder werk zit, zei: “Het is vernederend. Het zijn de simpele dingen zoals naar het toilet gaan. We leven van sandwiches, chips en fruit, dus we verhongeren niet. We hebben net een fles gekocht zodat we warm water kunnen hebben.”

“We voelen ons niet veilig als we slapen”

Vader van vier Richard, 49, is momenteel werkloos, voegde eraan toe: “We voelen ons niet veilig als we slapen. We willen gewoon een veilige plek om te wonen, dat is alles waar we om vragen. We willen gewoon een plek die we thuis kunnen noemen en gewoon van ons leven kunnen genieten.”

Het paar kreeg in maart een kennisgeving op grond van sectie 21 – bekend als een buiten schuld uitzetting. De wet staat verhuurders toe om huurders te vragen om te vertrekken zonder opgaaf van reden als ze geen huurcontract hebben. Hoewel de secretaris van Leveling Up, Michael Gove, heeft gezegd dat dit soort uitzettingen moet worden verboden, maar helaas zijn de regels momenteel nog steeds van toepassing. Friday en Richard werken onvermoeibaar samen met de gemeente en makelaars om een ​​huis veilig te stellen.

Ze hebben alles op alles gezet om steun van de lokale overheid te krijgen, maar ze kregen te horen dat ze niet in aanmerking kunnen komen hiervoor. Aan hen werd gezegd dat ze niet aan de eisen voldoen om steun te ontvangen.

Bron: Braw
Beeld: YouTube

You May Also Like