Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Waylon overladen met liters bier na eerste optreden na vreemdgaan-gate

waylon

Onlangs werd er naar buiten gebracht dat Waylon buiten de deur piste. Hij ging vreemd terwijl zijn vriendin Bibi Breijman zwanger was van hun baby. Hier kwam ze achter toen ze net een week of 2 á 3 was bevallen. Inmiddels heeft Waylon zijn eerste optreden weer gehad, maar dat verliep niet helemaal zonder (bier)vlekken.

Vreemdgaan Waylon

Het lijkt er op dat Bibi Breijman haar vriend Waylon kan vergeven voor het vreemdgaan. De twee wonen nog samen en zijn nog bij elkaar op hun Instagram Stories te zien. Bibi mag hem wel vergeven, maar dat doet het Nederlandse publiek nog even niet. Tijdens zijn optreden zou hij zijn overladen met bier uit het publiek. Juicechannel zegt er het volgende over: “Een aantal volgers waren gisteren aanwezig bij Muziekfeest op het Plein en als laatste had Willem een optreden samen met Jan Smit. Veel mensen zijn toen weggelopen en de overige mensen hebben bier naar Willem gegooid.” Oei.

Bier

Een volger van Juicechannel voorspelt dat Waylon nog meer bier kan verwachten als hij dit weekend op een festival in Hoogeveen staat: “Hahaha. Nou, bij deze kan ik je nu al zeggen. Hij gaat een hele koude douche krijgen zaterdag. Want hij treed dan op bij ons op het festival. En wij Hoogeveeners kotsen op zulk volk.” Of het regent of niet, we raden Waylon aan om een regenpak aan te doen óf om gewoon je verdiende loon over je heen te laten komen.

Bron & beeld: Showmag

You May Also Like