Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Waylon krijgt steun uit onverwachte hoek: ‘Slachtoffer van Me Too-gebeuren’

waylon metoo

Afgelopen week werd bekend gemaakt door juicechannels dat zanger Waylon zijn vriendin – en vrouw van zijn 2 kinderen – vreemd is gegaan. Dat is natuurlijk not done en al snel liet Waylon weten dat hij spijt heeft. Opiniemaker Harry Vermeegen vindt dat Waylon slachtoffer is van het Me Too-gebeuren.

Waylon

Waylon heeft zijn vriendin Bibi Breijman (bekend van o.a. the good old Oh, Oh, Cherso) bedrogen toen Bibi hoogzwanger was van hun tweede kind. Heel Nederland valt terecht over Waylons actie heen en steunen hem totaal niet. Behalve opiniemaker Harry Vermeegen. Hij voelt vooral een vorm van medeleven bij de situatie van Waylon.

Harry Vermeegen

Dit heeft Harry erover te zeggen: “Arme Waylon. Dat is nou het gevolg van het hele MeToo-gebeuren. Zeg maar het verlengde daarvan. Dat MeToo-gebeuren is natuurlijk volkomen doorgeslagen en daar heeft Waylon nu enorm veel last van, want nu beginnen ze ineens iedereen op de brandstapel te gooien die vreemdgaat. Nou ja zeg.” Volgens Harry gaat heel de wereld vreemd en moeten we hier niet van opkijken: “Ja, hèhè, nou nou. Dat is nieuws zeg. En dan wordt die arme Waylon ineens aan de hoogste boom gehangen. En trouwens, het interesseert mij niet. Het gaat ons helemaal niet aan of Waylon vreemdgaat, ja of nee. Dat moet Waylon zelf weten.”

Geen excuses

Ook hoeft Waylon geen excuses te maken als het aan Vermeegen ligt, die moet hij alleen aan Bibi geven: “Voor mij hoeft het niet, nooit meer je excuus maken, ga lekker vreemd als je dat wil.” Een duidelijk impopulaire mening dus als we social media bekijken…

Bron: Mediacourant
Beeld: Instagram & RTL