Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

‘Waylon ging opnieuw vreemd’: ‘2 weken geleden in een beachclub in Zeeland’

waylon

Een vos verliest wel zijn haren, maar niet zijn streken, wordt er wel eens gezegd. Ook op Waylon blijkt dit perfect van toepassing te zijn. De zanger moest diep door het stof omdat hij zijn vriendin Bibi Breijman had bedrogen toen ze zwanger was van hun kind. Twee weken geleden zou hij echter opnieuw ‘buiten de deur hebben gegeten’. Althans, dit beweert Yvonne Coldeweijer.

‘Demonen in mijn hoofd’

Na de dramatische onthullingen beloofde Waylon plechtig om nooit meer een misstap te begaan. “Wat ik heb gedaan is onvergeeflijk”, schreef hij zelfs in een statement, waarin hij sprak over ‘demonen in zijn hoofd’. “Ik wil een betere vader zijn dan dat ik een vriend ben geweest. Ik hou het allermeeste van mijn gezin en juist dat heb ik verkloot.”

Beachclub in Zeeland

Deze beloftes blijkt volgens Yvonne weinig van terecht te komen. In een video op haar Instagram Stories zegt ze ‘nieuwe juice’ over Waylon te hebben. Volgens de showbizzhyena zou hij onlangs een beachclub hebben bezocht, samen met een onbekende dame. Hiervoor zou hij helemaal naar Zeeland zijn gereden, om het geheim te houden.

‘Vreselijke narcist’

Yvonne heeft dan ook geen goed woord over voor de zanger: “iets van. De roddelkoningin heeft dan ook niets positiefs over hem te melden. ,,Vreselijke narcisten zoals Waylon, die hebben zichzelf een patroon aangeleerd en die doen dit om altijd te krijgen wat ze zelf willen.”

Check de beschuldigingen van Yvonne Coldeweijer over het vreemdgaan Waylon hier:

Bron en beeld: Instagram LifeOfYvonne, Youtube

You May Also Like