Burgers, wie houdt daar nu niet van?! Wij van SGXL zijn er in ieder geval groot fan van! Maar wat voor burgers maken wij thuis? Nouja, we gaan liever de deur uit voor een burger. Echter als we dan toch thuis een burger gaan maken dan gebruiken wij het Hellmann’s Big Burger Book. Daar staan namelijk ontiegelijk lekkere burgers in. Onze favoriete? Hellmann’s Smoking Burger.
Wat heb je daar nu precies voor nodig?!
– Twee uien
– Boter
– Vier plakken ontbijtspek
– 800gr rundergehakt
– Kropslabladen
– Vier trostomaten
– Vier augurken
– Vier hamburgerbroodjes
– Vier plakken cheddarkaas
– Peper en zout
– Piccalilly
– Ketchup
– Cayennepeper
– Hellmann’s Real
Hoe maak je deze fantastische Hellmann’s Smoking Burger?
Pureer piccalilly en vermeng dit naar smaak met Hellmann’s Real en ketchup. Breng op smaak met cayennepeper. Snijd de uien in reepjes en bak ze voor met boter. Bak het spek op laag vuur goed krokant. Maak het gehakt aan met peper en zout. Maak er vier hamburgers van. Steek alvast de barbecue aan. Was de sla. Snijd de gewassen tomaten en de augurken in dunne plakken. Bak de hamburger op de barbecue aan beide kanten goed bruin. Halveer de hamburgerbroodjes. Besmeer ze licht met Hellmann’s Real en toast ze lichtbruin op de barbecue. Leg de cheddar, het spek en de uien op de hamburger en laat het geheel nog even op de barbecue liggen. Smeer piccalillysaus op de onderkant van het brood. Beleg met sla, tomaat, augurk en de hamburger. Doe er eventueel nog wat piccalillysaus op. Drapeer het kapje.
You must be logged in to post a comment Login