Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Wat is er gebeurd met Jaimie Vaes? ‘Blauw oog en ze mist een tand!’

jaimie vaes

Het gesprek van de dag was afgelopen maandag natuurlijk de rechtszaak tussen Lil Kleine, aka Pauperkabouter, en zijn ex-verloofde Jaimie Vaes. Daarin ging het natuurlijk over de verdeling van allerlei belangrijke zaken, zoals broodroosters, waterkokers, blenders en horloges. Na afloop gaf Jaimie een interview aan RTL, waarbij veel mensen gelijk iets opviel: ze miste een tand! Wat is er gebeurd?

Mishandeling

De breuk tussen de Lil Kleine en Jaimie Vaes kwam tot stand, nadat er in korte tijd een aantal incidenten plaatsvonden waarbij Jorik Scholten, zoals de rapper eigenlijk heet, zijn vriendin Jaimie mishandelde. Zo was er een incident in een hotel in Ibiza, waarbij een bebloede Jaimie bij de receptie om hulp zou hebben gevraagd. Dit kon nog voor de buitenwereld in de doofpot gestopt worden, maar korte tijd later verschenen er beelden waarop iedereen kon zien hoe Jorik Jaimie met haar hoofd tussen de deur van de auto klemde en was er geen ontkennen meer aan.

Missende tand

Tegenwoordig woont Jaimie op Ibiza met hun zoontje Lío en heeft ze een nieuwe vriend en vloog dus voor de rechtszaak naar Nederland. Naar eigen zeggen had ze Lil Kleine al minstens vier weken niet gezien. Toch lijkt er ergens iets gebeurd te zijn. Ze verscheen namelijk met een zonnebril voor de camera. Die kon echter niet verbergen dat ze een tand miste. Yvonne Coldeweijer schrijft op haar Instagrampagina: “Ik denk dat Jaimie een blauw oog heeft. Dat ze daarom haar zonnebril draagt. Want ze weet ook wel dat ze veel sympathieker overkomt zonder een bril. Haar wang is ook helemaal dik. Tijdens de zitting had ze haar bril af, maar heeft ze niet omgekeken naar de rest van de zaal. Ze mocht ook niet gefilmd worden.”

Jaimie Vaes
Jaimie Vaes

Bron en beeld: Instagram

You May Also Like