Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Wanneer is Avatar 2 te zien op Disney+?

Eerste trailer voor Avatar 2

Na 13 jaar wachten was James Camerons “Avatar 2: The Way of Water” eindelijk te zien vanaf 16 december. De eerste reacties op de film waren zo positief dat we niet kunnen wachten op de release op Disney+!

Wanneer komt Avatar: The Way of Water op Disney+?

Naar aanleiding van de impact op consumenten tijdens de COVID-19-pandemie, heeft Disney toegezegd zich te houden aan een van de drie releaseschema’s voor zijn films: 45 dagen theatrale exclusiviteit als minimum voor sommige van films, een hybride release met Premier Access en een theatervoorstelling, of een rechtstreekse release van Disney+.

Avatar 2 release date

Aangezien James Cameron een groot voorstander is van de theatrale ervaring, is het waarschijnlijk dat geen van de laatste twee opties zal zijn. 45 dagen theatrale exclusiviteit lijkt het meest redelijk, maar het is zeer onwaarschijnlijk dat Disney zich aan dat minimum zal houden, omdat Avatar-films, ondanks dat er op dit moment slechts één uitkomt, synoniem zijn geworden met “kassa”.

Verhaal

Avatar: The Way of Water vertelt het verhaal van de familie Sully (Jake, Neytiri en hun kinderen) en de problemen waar ze tegenaan lopen, de moeite die ze doen om elkaar te beschermen, de gevechten die ze moeten aangaan om in leven te blijven en de tragedies die ze te verduren krijgen.

Niet 1 maar 2 trailers!

Bron: Filmtotaal, Pathé
Beeld: Avatar 2

You May Also Like