Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Waarom je niet direct moet gaan zonnen na het zetten van een tatoeage

Tatoeages zijn natuurlijk heel erg stoer, maar er zijn enkele richtlijnen waar je op moet letten ten aanzien van het verzorgen van je pas gezette tattoo. Een van ze is dat je het niet direct moet blootstellen aan de zon. Jammer genoeg wist deze dame dat niet (dat nemen we aan) en de gevolgen zijn niet gering.

Misselijkmakende gele massa

Jackie Florez liet een tatoeage zetten tijdens haar vakantie in Cancun, Mexico. Deze bestond uit een draak boven een lotusbloem. Vlak erna ging ze lekker zonnebaden en zwemmen en dacht ze helemaal niet aan de gevolgen ten aanzien van haar nieuwe tattoo. Pas na een tijdje werden de gevolgen zichtbaar. Hoewel ze snel terugging naar de tatoeagestudio en een beschermlaagje over de tatoeage kreeg, was het al te laat. De plaats op haar rug waar ze de tattoo had laten zetten was veranderd in een misselijkmakende gele massa.

@jackiefloww it just needs a little shaping #tattoo ♬ original sound – Tik Toker

Social Media commentaar

Eerst zette Jackie foto’s op social media waarbij ze beweerde dat de tatoeage niet goed was aangebracht. De beelden gingen viraal en haar volgers vroegen wat er precies was gebeurd met haar tattoo. Toen werd het duidelijk dat het haar eigen schuld was. “Je betaalt dus veel geld voor een tatoeage, maar eigenlijk ken je er niks van. Het is je eigen schuld!”, schreef een gebruiker. Iemand anders schreef: “Dus je hebt een tatoeage laten zetten en bent daarna gaan zwemmen en zonnebaden? Sommige mensen…” Jackie zal in elk geval tien keer nadenken voordat ze weer met een pas gezette tatoeage gaat zonnen.

Bron: clint.be
Beeld: TikTok

You May Also Like