Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Vrouwen ontdekken in vliegtuig dat hun stoelen helemaal niet bestaan

Op vakantie gaan is natuurlijk altijd leuk en spannend. Er gaat soms heel wat voorbereiding vooraf. Denk maar aan tickets kopen, koffers pakken, in lange rijen staan enz.  Maar wat zou je doen als je na een paar uur in de rij te hebben gestaan, in het vliegtuig te stapte en te ontdekte dat je stoel niet eens beschikbaar was? Het overkwam een groep vriendinnen.

Stoelen bezet

Een vrouw op TikTok besloot om haar ervaring op een easyJet-vlucht te documenteren. Daisy Barr en haar vriendinnen wisten het vliegtuig te bereiken, maar toen ze in het vliegtuig stapten, klopte er iets niet. Ze hadden gereserveerde plaatsen op rij 26. Maar deze rij bestond helemaal niet. Een vriendin van haar zat gewoon op de grond. In de commentaren verduidelijkt Daisy dat zij en haar vrienden “tijdens de vlucht niet zijn opgestaan”. Ze beweerde echter dat “niemand hen hielp” om “enkele lege stoelen” te vinden.

vliegtuig

100.000 likes

De post heeft sindsdien meer dan een miljoen views, 100.000 likes en honderden reacties verzameld. Opmerkingen van andere gebruikers, sommigen boos over het incident, anderen beweren een soortgelijke situatie te hebben meegemaakt, en de meesten vinden het absoluut hilarisch. Een zei: “Hoeveel mensen van de luchtvaartmaatschappij zullen je stoelnummer zien en ze laten je nog steeds in het vliegtuig.” Een tweede grapte: “Vlieg de volgende keer met mij mee.” Iemand suggereerde dat easyJet door te “Vliegen met minder bemanning” de wachtrijen heeft verminderd.

vliegtuig

Personeelstekort

Vorige maand kondigde de luchtvaartmaatschappij plannen aan om stoelen te schrappen als gevolg van personeelstekorten. Het is echter onzeker of dit een probleem was op Daisy’s vlucht. “Om operationele redenen is de stoelconfiguratie van sommige vliegtuigen deze zomer gewijzigd, dus we hebben nieuwe stoelen aan deze klanten toegewezen en ze vliegen zoals gepland”, aldus easyJet in een verklaring.

<blockquote class="tiktok-embed" cite="https://www.tiktok.com/@daisybarr1/video/7111458626723712261" data-video-id="7111458626723712261" style="max-width: 605px;min-width: 325px;" > <section> <a target="_blank" title="@daisybarr1" href="https://www.tiktok.com/@daisybarr1">@daisybarr1</a> <p></p> <a target="_blank" title="♬ Mission Impossible Theme (Movie Trailer Mix) - Dominik Hauser" href="https://www.tiktok.com/music/Mission-Impossible-Theme-Movie-Trailer-Mix-6590643178271935238">♬ Mission Impossible Theme (Movie Trailer Mix) - Dominik Hauser</a> </section> </blockquote> <script async src="https://www.tiktok.com/embed.js"></script>

Bron: Ladbible

Beeld: TikTok

You May Also Like